Styling tips

Wij van de-bankenfabriek.nl richten huizen compleet in van het vloerkleed tot de zonwering aan toe. Daarom willen wij graag iedereen wat Styling tips meegeven. Hiermee kun je voor jezelf ideeën creëren om tot jou ultieme interieur te komen. Naar aanleiding van de tips hopen wij dat je met 1 van onze adviseurs samen tot een mooi geheel uit komen. Wij kunnen jou begeleiden hierin van A tot Z.

Interieur tips
Woonkamer inrichten met minimalisme, geef meubels de ruimte.

Tip 1

Geef de meubels de ruimte. Vul je kamer niet te vol, zo verlies je het karakter van de meubelen en accessoires. En door het wat ruimer neer te zetten lijkt de ruimte direct wat groter.

Tip 2

Styling tips
Bij de-bankenfabriek kun je zeer veel Styling tips opdoen.

Maak een Moodboard. Heb je zelf al een idee van wat je wilt. Verzamel jouw kleuren, accessoires en meubelen uit tijdschriften en maak hier een geheel van op een stuk karton.Maar de meest perfecte manier is online via pinterest. Met deze Moodboard kun je naar onze interieur specialist die samen met jou het perfecte interieur kan maken.

Tip 3

Styling tips
Styling tips opdoen bij de-bankenfabriek.

Hang kunst op de juiste hoogte. Veel klanten van ons hebben de schilderijen en kunst aan de muur veel te hoog hangen, op sta hoogte. Maar wanneer kijk je naar een schilderij of kunst? Wanneer je zit! Hierdoor vormt de kunst een eenheid met het meubel en geeft veel rust. Ik zeg vaak tegen mijn klanten: “Wat een mooi schilderij heeft u daar hangen. De klant zegt dan vaak: “Maar wat vindt u van mijn dressoir (Bv)? Dan doe ik expres mijn hoofd extreem omlaag en zeg dan: ” ook mooi!” Dan plaats ik het schilderij lager en zeg dan: ” Kijk, wat een mooie interieur. in plaats van elk onderdeel apart te noemen.

Tip 4

Styling tips
Een karpet als eiland onder de bank

Een karpet is een belangrijk onderdeel voor een zithoek of eethoek. Om een mooi rijk gevoel te krijgen en intimiteit in je interieur is het mooiste om een karpet geheel onder de zithoek te plaatsen. Zo ontstaat er een wooneiland in de woonkamer en straalt luxe uit. Wil je het wat luchtiger plaats dan in ieder geval de voorpoten van de bank en stoelen op het karpet minmaal 10 cm. Bij een eettafel geldt dat het karpet zo groot moet zijn dat de eetstoelen geheel naar achter geschoven moeten kunnen worden. Wanneer dit niet het geval is moet je telkens met stoel en al met de achterpoten over het karpet aanschuiven en dat is niet veilig en lastig.

Tip 5

Styling tips
Interieur tips met een eindresultaat bij een klant van ons.

Maak je interieur niet alles in 1 stijl. Hierdoor verliest het zijn karakter en wordt het een eenheidsworst. Heb je gekozen voor een modern interieur is het heel gaaf om er een stuk antiek in te zetten. Zo krijgt het interieur een eigen karakter zonder saai te worden.

Tip 6

Styling tips
Kleur als laatste bepalen omdat deze gemend kan worden op basis van het kleuren pallet

Kies de verf als laatste. Veel klanten komen al met de kleuren van hun kozijnen en muren terwijl het interieur nog gecreëerd moet worden. Dan wordt het heel lastig om de juiste stoffen of leer en hout kleuren te bepalen omdat je dan al afhankelijk bent van de verf. Verfkeuze doe je altijd als laatste omdat deze aangepast kan worden aan de kleurencombinatie van het interieur. Verf kun in kleur laten maken.

Tip 7

Styling tips
Hier is de videlamp de eye-catcher, de rust is in rust met elkaar.

Zorg voor een eye-catcher in jouw interieur. Om een interieur spannend te houden en te maken zorg dan voor een schilderij, open haard of meubel stuk die het oog aantrekt. Hierdoor ontstaat er rust omdat de rest van het interieur iets minder het oog trekt.

Tip 8

Styling tips
Deze top draaibare fauteuil van ons is verkrijgbaar in rond 80-90-100-110 en 120. Houdt rekening met de maat of dit past in jouw interieur.

Houdt rekening met de ruimte die je beschikbaar hebt. Ik kom toch nog veel meubelstukken in interieurs tegen die te groot of juist veel te klein zijn. In een woninginrichting winkel lijkt een item vaak heel mooi en wil je deze graag hebben. Maar thuis kan dit heel anders uitpakken. Maak foto’s van je huidig interieur en laat je vervolgens adviseren door de adviseur in de winkel. Dit voorkomt veel teleurstellingen.

Tip 9

Styling tips
Zorg voor eenheid in jouw verlichting plan.

Zorg voor een goed lichtplan. Veel interieur hebben teveel soorten lampen. Creëer rust door met 1 serie lampen te werken, dit geeft rust en harmonie in jouw interieur. Uiteraard kun je dit wel combineren met spotjes in je plafond of met rustgevende wandlampjes van een andere serie. Maar de eettafel lamp, salontafel lamp, leeslamp, bijzettafel lampen en/of dressoir lamp van dezelfde serie.

Tip 10

Styling tips
Wat kost een interieur advies r? Bij ons geheel vrijblijvend dus gratis.

Wel de belangrijkste vinden wij. Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren door 1 van onze adviseurs voor een totaal harmonieus interieur. Ben je door deze tips geïnspireerd en wil je gebruik maken van onze diensten, bel dan ons nummer 072-5616126. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Daarnaast hebben wij een prachtige showroom waar heel veel interieur tips te zien zijn. Onze showroom is alleen op afspraak open maar dan wel 7 dagen in de week van 9.00-21.00.

Bel; 072-5616126

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.