Studio Brasil rode bank

Studio Brasil rode bank

Grote moderne hoekbank
                                  Grote moderne hoekbank die jezelf dmv elementen kan samenstellen.

U heeft vast wel die grote rode bank gezien bij Studio brasil. Deze rode bank hebben wij in de collectie en is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. Op onze site de-bankenfabriek.nl kunt u deze bank “Madelief” helemaal zelf samenstellen. Hij is er in twee maten poefen, als fauteuil, loveseat, maar ook als 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, En om het verhaal nog completer te maken is hij er ook in drie elementen met een arm links en een arm rechts, als drie tussen elementen zonder armleggers die je overal tussen kan koppelen. Dan nog een hoekelement, een longchair en een ottomane (dat is het rechtergedeelte op de foto). Daarnaast hebben wij meer dan 200 stofmogelijkheden voor deze topper.

Studio brasil rode bank
Studio brasil rode bank, hier afgebeeld als 2,5 zitbank.

Naast alle mogelijkheden bieden wij ook nog de mogelijkheid aan om voor een recht pootje of een rond pootje te kiezen. Sterk is dat het een puur Hollands product is die met de allerbeste materialen wordt vervaardigd. Zoals een massief houten romp, het allerbeste koudschuim en originele nosag vering, maken van deze bank topdesign van eigen bodem.

Is uw interesse gewekt en wilt u graag proef zitten op deze topper? Bel dan gerust onze hulplijn, die zeven dagen in de week bereikbaar is van 9.00-22.00 uur op nummer 072-5616126. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden maar ook voor het maken van een vrijblijvende showroom afspraak. Onze extra service is dat onze adviseur ook bij u thuis kan komen met het model en alle mogelijke stoffen. Dan creëert hij bij u de juiste kleurencombinatie en opstelling en slaagt u, dan kost deze actie u helemaal niets. Maar mocht het toch niet klikken, dan kost u dit slechts € 50,= voor gedane moeite en wat benzine.

Studio Brasil rode bank
Bankstellen met binnenvering hier de “Roos”, en “Tulp”.

Op de bovenstaande foto de andere modellen op basis van de madelief. ook hier geldt dat elk model er is in meer dan 18 elementen, dus er is altijd een opstelling te creëren die geschikt is voor uw woonsituatie.

Studio Vrasil rode bank
Al onze banken worden professioneel bezorgd aan huis.

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

Fabriektafels.nl

De-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.