Strakke moderne bank

Welkom op de blog pagina van de-bankenfabriek. Wij gaan het hebben over een moderne strakke bank. Wij hebben een kleine collectie hierin maar de mogelijkheden per model zijn enorm. Elke strakke moderne bank bestaat uit meer dan 18 elementen. Je kunt meerdere maten poufen krijgen, een fauteuil, een loveseat. Uiteraard de 2 zit-, 2,5 zit-, en de 3 zitbank. Dan heeft elke bank een element met een arm links en een arm recht in drie maat voeringen. Ook tussen elementen vanaf een 1 zit zonder armen tot en met de 3 zit zonder armen. Dan vervolgens een hoekelement links en rechts, om af te sluiten met een ottomane of een longchair. Je ziet, de mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt en is zo samen te stellen dat het altijd past in jouw interieur.

strakke moderne bank

                                                 Nieuwe collectie strakke moderne bank najaar 2014

Op bovenstaande foto staan de nieuwe modellen van het najaar 2014 die ook dezelfde ongekende mogelijkheden hebben. Bij wijze van spreken kun je elk model creëren die jij maar wenst, zij het niet dat je wel aan vast gestelde maten bent gebonden. Naast de 60 stofstalen die je online kunt kiezen, hebben wij in onze showroom nog een extra collectie van meer dan 400 stofstalen waar je uit kunt kiezen. Hiervoor kun je een afspraak maken, zeven dagen in de week van 9.00-22.00 uur, met onze help-desk op nummer 072-5616126.

Moderne strakke bank

                                                    Moderne strakke bank met onze diverse modellen.

Buiten onze moderne banken hebben wij ook onze mooie landelijke collectie. Hiervoor geldt exact hetzelfde, ook deze modellen hebben meer dan 18 element mogelijkheden en kun je dus ook helemaal zelf samenstellen.

Banken service aan huis!

Tevens bieden wij jou de mogelijkheid aan om gebruik te maken van onze banken service aan huis. Dit houdt in dat onze specialist bij je thuis komt met de bank van jouw keuze. Hij neemt dan ook alle mogelijke stoffen mee en zal ter plaatse adviseren welke opstelling en stof het best geschikt is voor jouw situatie. Bel onze help-desk voor de nodige informatie hierover.

Help-desk 072-5616126

Strakke moderne bank

                                                   Strakke moderne bank afgeleverd bij de klant thuis.

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl