stoere stoelen

Stoere stoelen

Ben je op zoek naar stoere stoelen, zoek dan maar niet verder want dan zit je bij-de bankenfabriek precies op de juiste plek. Wij hebben een prachtige nieuw collectie stoere stoelen in ons assortiment opgenomen. Zoek je stoere eetkamer stoelen of juist een fauteuil of misschien wel allebei. Kijk dan eens rond op onze site je zult verrast zijn van onze mooie kwaliteit stoelen. Deze stoelen zijn van vintage leder in prachtige kleuren en stoere vormen. Daarbij hebben zij een heerlijke comfortabele zit waardoor je er met plezier op plaats neemt. Zij passen prachtig bij onze stoere tafels die je ook bij ons kunt vinden. Zo maak je van je interieur een passend geheel.

stoere stoelen
                                                                 stoere stoelen waaronder de Neba

Showroom

Het kan goed zijn dat je het misschien lastig vind om via de site een juist beeld te krijgen van onze stoere stoelen. Daarom hebben wij naast onze site ook nog een gezellige showroom in Alkmaar waar een deel van onze collectie staat opgesteld. Het mooie van de-bankenfabriek is dat wij 7 dagen in de week voor onze klanten geopend zijn maar let wel alleen op afspraak! Wanneer je een afspraak wilt maken is onze helpdesk ook 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 dat geldt natuurlijk ook voor alle overige vragen. Bel gerust!

Helpdesk 072 5616126

stoere stoelen
                                                                    stoere stoelen, fauteuil Marc

Moderen of landelijk?

Het leuke van onze stoere stoelen is dat ze plaatsbaar zijn in zowel een modern als in een landelijk interieur. Het lijkt wel of onze stoere stoelen zich aanpassen in jouw interieur, wanneer je een modern interieur hebt krijgen zij een strak effect in je huis. Heb je echter een landelijke interieur dan zorgen onze stoere stoelen dat het interieur niet te zoet wordt maar landelijk met een stoere boost! Dat maakt deze stoelen zo bijzonder ze zijn terug te vinden in meerder soorten interieurs.

stoere stoelen
                                                     stoere stoelen zoals bijv de fauteuil Zelena

Kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.