Stijlvolle bankstellen

Stijlvolle bankstellen
De nieuwe collectie stijlvolle bankstellen van de-bankenfabriek.nl

Stijlvolle bankstellen

Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij een aantal zeer stijlvolle bankstellen. deze bankstellen zijn geheel naar wens online samen te stellen. Zo is elk model een modulle bank waardoor er voor u altijd een juist model beschikbaar is. Bijvoorbeeld; er zijn drie poef maten, een fauteuil, er is een loveseat van elk model, een 2 zitsbank, een 2,5 zitsbank, een 3 zitbank, drie elementen met een arm links en een arm rechts, een hoekelement, een longchair en een ottomaan. U kunt zelfs online al uw stofkeuze bepalen en zie wanneer je op de stof van je keuze drukt, de bank in die stof in beeld verschijnt. Dit geldt ook voor de kleur poten. In tegenstelling met een reguliere winkel waar je het altijd moet doen met kleine proefstaaltjes en hierdoor totaal geen beeld kan vormen hoe de bank zal overkomen in het echt.

Stijlvolle banken
Stijlvolle bankstellen met de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te bezichtigen.

Een stijlvolle bank kan voor de een een moderne bank zijn en voor de ander een klassieke of landelijke bank. Bij de-bankenfabriek hebben wij slechts drie moderne stijlvolle banken en vijf landelijke stijlvolle bankstellen. Het fijne van deze serie is dat ze scherp geprijsd zijn en de kwaliteit puur Hollands is dus afgestemd op het gewicht van de gemiddelde Nederlandse man, namelijk tussen de 80-120 kg. Daar is de romp en de binnenvering op afgestemd en gaat daarom ook zeer lang mee. Daarnaast hebben wij gekozen voor meubelstoffen die een Martindale waarde hebben van bobben de 20.000 toeren en dus uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik. Oftewel een gezin met huisdieren en kinderen aan kan.

Stijlvolle banken
Bij deze Stijlvolle bankstellen Anemoon zijn twee elementen zitbanken tegen elkaar aan gezet.

help-desk en advies

Komt u er online niet helemaal uit of heeft u online begeleiding nodig bij het samen stellen van stijlvolle bankstellen? Belt u gerust ons op en wij helpen u graag 7 dagen in de week van 9.00-22.00.

En mocht u advies nodig hebben dan kunt u ook zeven dagen per week, op afspraak, gebruik maken van onze showroom waar onze adviseur u van dienst zal zijn met het bepalen van het juiste model en stof. Neemt u wel altijd een plattegrond mee van uw thuis situatie.

072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.