Stijlvol eetbankje

Stijlvol eetbankje

Bij de-bankenfabriek hebben wij een aantal stijlvol eetbankje in ons assortiment opgenomen. Hip, strak modern en helemaal de trend van het moment. Doordat de keuken tegenwoordig in een heleboel huishoudens tot de belangrijkste plekken in het huis behoort, zijn hierin ook de wensen veranderd. We willen graag met z’n allen samen zijn en daarbij ook gezelligheid en sfeer voelen in onze keuken. Vandaar dat veel mensen graag voor een stijlvol eetbankje kiezen tesamen met de “gewone” stoelen die om de eettafel staan. Een eetbankje nodigt uit om aan te schuiven en staat ook nog eens extra gezellig als de eethoek niet bezet is. Dus ook leuk om naar te kijken!

stijlvol eetbankje
                                                             stijlvol eetbankje voor extra sfeer

De-bankenfabriek ook voor uw eetkamerstoelen

Bij de-bankenfabriek leveren wij uiteraard niet alleen eetbankjes maar bijvoorbeeld ook eetkamerstoeltjes. Wij hebben sinds kort nieuwe modellen binnen gekregen in prachtig vintage leder. Deze stoeltjes hebben een geweldige uitstraling en zijn verkrijgbaar in mooie moderne kleuren. Daarbij zitten zij ook nog eens verrassend goed. Deze eetkamerstoeltjes zijn goed te combineren met onze stijlvol eetbankje. Combineer hierbij ook nog eens 1 van onze stoere tafels en je krijgt een prachtige combinatie  waar je echt blij van wordt!

stijlvol eetbankje
                                        stijlvol eetbankje eventueel te combineren met eetstoel Neba

Showroom

Wanneer je door het lezen van onze blog interesse hebt gekregen in ons assortiment maar je vindt het lastig om een keuze te maken via de site ,dan hebben wij ook een showroom die je kunt bezoeken. Hierin staan onze verschillende modellen opgesteld zodat je kunt komen kijken en kunt proefzitten. Onze showroom is echter alleen geopend op afspraak dit is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. Bel gerust met onze helpdesk voor het maken van een afspraak of voor eventuele andere vragen.

Helpdesk alle dagen van 9.00 tot 22.00

072 5616126

stijlvol eetbankje
                                                              stijlvol eetbankje model Temper

Kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.