Stapelbed bank

Nieuw in het assortiment van de-bankenfabriek.nl prachtige stapelbed bank van zeer goede kwaliteit. Deze stapelbed bank is ideaal als je niet veel ruimte hebt en graag een bank wilt kunnen omtoveren tot een stapelbed. Wanneer de stapelbed bank is neergezet als bank oogt hij echt als een mooie bank en heb je in eerste instantie niet door dat dit een bedbank betreft. Toch kun je de bank desgewenst heel makkelijk omtoveren tot een stapelbed! Heel handig en praktisch wonen en slapen in een oogwenk. De bank zit zeer comfortabel en ook over het slaapcomfort valt niet te klagen. Daarbij kun je ook kiezen uit verschillende stof en leerkleuren. 

 

Stapelbed bank

Stapelbed bank impressie

Showroom bezoek mogelijk op afspraak

Mocht je geïnteresseerd zijn maar toch graag de stapelbed bank eerst even willen zien dan is dit mogelijk in onze showroom waar hij staat opgesteld. Onze showroom is gevestigd in Alkmaar waarbij je makkelijk voor de deur kunt parkeren. Let wel op onze showroom is alleen geopend op afspraak! Bel voor het maken van een afspraak even met onze helpdesk, bereikbaar 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Stapelbed bank

Stapel bedbank Amsterdam in uitgeklapte vorm

&

Stapelbed bank

Stapelbed bank in bank opstelling

Voor nog meer woonwensen en inspiratie kijk ook eens op 1 van onze andere sites, wij zijn altijd bereid je te voorzien van deskundig advies!

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl