Stapel bedbank Amsterdam

Ben je op zoek naar een bank die comfortabel is maar ook te gebruiken is als bed, beter nog zelfs als stapel bed dan hebben wij hier de perfecte bank voor jou! Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij sinds kort een stapel bedbank Amsterdam opgenomen die voldoet aan je stoutste verwachtingen. Prachtig om te zien en met een heerlijk slaap- en zitcomfort van duurzaam en degelijke kwaliteit. 

Stapel bedbank Amsterdam

Stapel bedbank Amsterdam in een handomdraai omgevormd tot bank

Showroom in Alkmaar

Mocht je interesse hebben in deze mooie slaapbank dan is deze te bekijken in onze showroom. Zo kun je zelf ervaren hoe comfortabel en makkelijk in gebruik deze geweldige stapel bedbank is. Onze showroom is 7 dagen in de week te bezoeken tussen 9.00 en 21.00 uur. Let wel dit kan alleen op afspraak!

Bel voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom met onze helpdesk

Helpdesk 072 5616126

Stapel bedbank Amsterdam

Stapel bedbank Amsterdam in uitgeklapte vorm

Advies aan huis 

Mocht u liever thuis een gedegen advies krijgen en u bent serieus geïnteresseerd in deze heerlijk stapel bedbank dan is het mogelijk dat onze adviseur bij je thuis langs komt. Hij neemt dan de stof en leer stalen mee zodat je thuis goed kunt bepalen welke het beste past. Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk. Mocht je buiten de slaapbank om nog andere wensen hebben qua woning inrichting dan kun je hiervoor ook bij ons terecht.

Zie voor inspiratie alvast 1 van onze andere sites

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

Eetstoelenfabriek.nl

Fabriekverlichting.nl

Stapel bedbank Amsterdam

Stapel bedbank Amsterdam maar ook overige woonwensen