Speciale maatbanken

Bij de-bankenfabriek.nl maken wij speciale maatbanken de vraag naar speciale maatbanken wordt steeds groter. Daarom maken wij banken waarbij in eerste instantie uitgegaan wordt van standaard modellen, deze zijn te bekijken in onze showroom. Heb je een bank gevonden die qua zitcomfort en uitstraling bij je past, dan kunnen wij deze vaak naar wens aanpassen aan de jou gewenste maat. Ook kunnen wij de armbreedte of zitdiepte aanpassen. Heb je een bank in gedachten die niet in onze collectie zit maar naar eigen idee, dan bestaat dit ook vaak tot de mogelijkheden. Dit kunnen wij vrijblijvend met je bespreken. 

Speciale maatbanken

Speciale maatbanken waaronder de bank Viool met 107 graden hoeken.

Showroom in Alkmaar

Geopend op afspraak

Afspraak mogelijk 7 dagen in de week

Helpdesk bereikbaar van 9.00 tot 21.00 elke dag

Helpdesk 072 5616126 of 06 22694323

Speciale maatbank

Speciale maatbank waaronder bank Acacia aan klant geleverd

Onze banken zijn over het algemeen van Nederlands fabrikaat en van zeer goede kwaliteit. Er zijn vele keuze mogelijkheden van stof en in leder. Wij bespreken graag de mogelijkheden om  jouw ultieme zitbank te kunnen leveren.

Speciale maatbanken

Speciale maatbanken op verzoek van klant gemaakt

In onze sfeervolle showroom vind je buiten onze zitbanken om onder meer ook verlichting, eettafels, wanddecoratie en kasten. Dit maakt een bezoek zeker de moeite waard. Alles voor jouw droom interieur!

Bel gerust voor het maken van een afspraak, 072 5616126