Tijdelijk alleen mobiel bereikbaar

Speciale banken op maat

Om direct naar de homepagina te gaan klik op logo!

Wilt u direct contact; Bel ons op 072 -5616126

of SMS ons op 06-22694323

Voor gratis interieuradvies in onze showroom maak een vrijblijvende afspraak; 072-5616126

Wanneer u op zoek bent naar speciale banken op maat komt u al snel bij de-bankenfabriek.nl terecht. Wij maken speciale banken op maat , in overleg met u zorgen wij voor een passend advies en begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuze qua maat voering en comfort. Omdat sommige mensen niet uit de voeten kunnen met de standaard maten kunnen wij deze aanpassen om zo tot een juist geheel te kunnen komen. In onze showroom vindt u al onze modellen zodat u hier alvast een keuze kunt maken welk zitcomfort en welke uitstraling qua bank het beste bij u past. Het lijkt ons dus zeer raadzaam om eerst een bezoek aan onze showroom te brengen daarna kan onze adviseur zo nodig bij u thuis komen om de juiste maat te kunnen bepalen.

speciale banken op maat

speciale banken op maat met deze extra grote bank de anemoon

Showroom bezoek mogelijk, alleen op afspraak!

Onze showroom is gevestigd in Alkmaar en is zeer sfeervol ingericht, u vindt hier niet alleen banken maar ook o.a. kasten, tafels, verlichting en eetstoelen. U kunt bij ons 7 dagen in de week terecht tussen 9.00 en 22.00 uur echter alleen na het maken van een afspraak. Zo kunnen wij de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk houden omdat wij niet hele dagen aanwezig hoeven te zijn maar alleen als onze klant er ook is. Onze adviseur helpt u graag om tot een passend resultaat te komen.

speciale banken op maat

Speciale banken op maat waaronder deze bank bij de klant thuis

Bij de-bankenfabriek kunt u voor uw speciale banken op maat kiezen uit vele verschillende soorten stoffen of leersoorten. Zo vindt u altijd wel een stof die bij u past en kunt u de voor uw perfecte bank laten realiseren. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk dit kan alle dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Speciale banken op maat

Speciale banken op maat zowel landelijk als modern.

Kijk ook eens op 1 van onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

de-eetstoelenfabriek.nl