Speciale banken op maat

Speciale banken op maat

Wanneer je op zoek bent naar speciale banken op maat kom je al snel bij de-bankenfabriek.nl terecht. Wij maken speciale banken op maat , in overleg zorgen wij voor een passend advies en begeleiden wij jou bij het maken van de juiste keuze qua maat voering en comfort. Omdat sommige mensen niet uit de voeten kunnen met de standaard maten kunnen wij deze aanpassen om zo tot een juist geheel te kunnen komen. In onze showroom vind al onze modellen zodat je hier alvast een keuze kunt maken welk zitcomfort en welke uitstraling qua bank het beste bij jou past. Het lijkt ons dus zeer raadzaam om eerst een bezoek aan onze showroom te brengen daarna kan onze adviseur zo nodig bij jou thuis komen om de juiste maat te kunnen bepalen.

Speciale banken op maat
Speciale zitbank op maat bij de klant thuis

Showroom bezoek mogelijk, alleen op afspraak!

Onze showroom is gevestigd in Alkmaar en is zeer sfeervol ingericht, u vindt hier niet alleen banken maar ook o.a. kasten, tafels, verlichting en eetstoelen. Je kunt bij ons 7 dagen in de week terecht tussen 9.00 en 22.00 uur echter, alleen na het maken van een afspraak! Zo kunnen wij de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk houden omdat wij niet hele dagen aanwezig hoeven te zijn maar alleen als onze klant er ook is. Onze adviseur helpt  graag om tot een passend resultaat te komen.

Speciale zitbank op maat
Speciale zitbank op maat deze knots van een bank Acacia

Bij de-bankenfabriek.nl  speciale banken op maat kun je kiezen uit vele verschillende soorten stoffen of leersoorten. Zo vind je altijd wel een stof die bij jou past en kun je de voor jou perfecte bank laten realiseren. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk ,dit kan alle dagen in de week tussen 9.00 – 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Speciale banken op maat
Speciale banken op maat zoals deze losse module bank Anemoon

 

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.