Speciale banken op maat

Wanneer je op zoek bent naar speciale banken op maat kom je al snel bij de-bankenfabriek.nl terecht. Wij maken speciale banken op maat , in overleg zorgen wij voor een passend advies en begeleiden wij jou bij het maken van de juiste keuze qua maat voering en comfort. Omdat sommige mensen niet uit de voeten kunnen met de standaard maten kunnen wij deze aanpassen om zo tot een juist geheel te kunnen komen. In onze showroom vind al onze modellen zodat je hier alvast een keuze kunt maken welk zitcomfort en welke uitstraling qua bank het beste bij jou past. Het lijkt ons dus zeer raadzaam om eerst een bezoek aan onze showroom te brengen daarna kan onze adviseur zo nodig bij jou thuis komen om de juiste maat te kunnen bepalen.

Speciale banken op maat

Speciale zitbank op maat bij de klant thuis

Showroom bezoek mogelijk, alleen op afspraak!

Onze showroom is gevestigd in Alkmaar en is zeer sfeervol ingericht, u vindt hier niet alleen banken maar ook o.a. kasten, tafels, verlichting en eetstoelen. Je kunt bij ons 7 dagen in de week terecht tussen 9.00 en 22.00 uur echter, alleen na het maken van een afspraak! Zo kunnen wij de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk houden omdat wij niet hele dagen aanwezig hoeven te zijn maar alleen als onze klant er ook is. Onze adviseur helpt  graag om tot een passend resultaat te komen.

Speciale zitbank op maat

Speciale zitbank op maat deze knots van een bank Acacia

Bij de-bankenfabriek.nl  speciale banken op maat kun je kiezen uit vele verschillende soorten stoffen of leersoorten. Zo vind je altijd wel een stof die bij jou past en kun je de voor jou perfecte bank laten realiseren. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk ,dit kan alle dagen in de week tussen 9.00 – 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Speciale banken op maat

Speciale banken op maat zoals deze losse module bank Anemoon