Sofas

Sofas
De nieuwe collectie sofa’s

Wie op zoek is naar sofas is bij de-bankenfabriek.nl bij het juiste adres. Wij bieden diverse modellen sofas aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen, maar wel tegen topkwaliteit. Je kunt kiezen uit vele mooie stoffen van grof geweven stof tot fijn polyester. Maar ook voor kleurechte, wasbare en droger geschikte stoffen. Deze stoffen zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs. Maar dan heb je wel voor jarenlang een stof die altijd schoon te houden is. Van elke sofa die je ziet is er ook een fauteuil, loveseat, 2 zits-, 2,5 zits-, 3 zitsbank leverbaar, maar ook een hoekbank met heel veel losse tussen elementen, een longchair bank en een ottomanbank die allemaal zo groot te maken zijn als jij wilt. Deze sofas kun je online met onze unieke configurator zelf helemaal samen stellen.

Sofas
Sofa’s bij de de-bankenfabriek.nl met de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te bezichtigen.

Bezichtiging

Mocht je interesse zijn gewekt in onze mooie collectie sofas dan kun je na het samenstellen online ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Deze is op industrieterrein “Beverkoog” in Alkmaar waar je zeven dagen per week van 9.00-22.00, op afspraak van harte welkom n=bent om jouw bank uit te proberen.

 Advies thuis.

interieur advies
Gratis interieur advies van interieur specialist Hans Gonggrijp

Maar je kunt ook gebruik maken van onze interieur specialist die bij jouw thuis komt adviseren in maat, model en stof. Hij weet als geen ander harmonie en balans te brengen met datgeen wat jij of jullie al hebben. Ook komt hij met veel tips om tot het ultieme interieur te komen. Voor zowel gordijnen, zonwering binnen en buiten, behang, vitrage, laminaat, parket, lampen en alle soorten meubelen ben je bij ons bij het juiste adres. Zelfs voor het herstofferen van je bank of fauteuil hebben wij de juiste mensen in dienst. Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.