Snel leverbare hoekbank

Snel leverbare hoekbank

Om direct naar de site te gaan klik op logo!

Ben je op zoek naar snel leverbare hoekbank dan ben je op de juiste plek terecht gekomen. Bij de-bankenfabriek leveren wij hoekbanken in zowel moderne als landelijke stijl. Bij jouw snel leverbare hoekbank kun je ook nog eens kiezen uit vele verschillende soorten stoffen van goede kwaliteit. En bij de landelijke banken  is het  mogelijk om de bank zowel vast te laten stofferen als met een losse hoes. Net wat je zelf het mooiste vind. Zoals je op onze site kunt zien zijn er tientallen mogelijkheden om de bank samen te stellen. Bijvoorbeeld echt als snel leverbare hoekbank of 1 met ottomane of juist met een longchair.

Showroom op afspraak

Wij kunnen ons zo voorstellen dat ,ondanks onze speciale configuratie systeem wat je mogelijk maakt om de bank alvast in zijn geheel op foto te zien staan, je het toch lastig vind om puur via de site jouw snel leverbare hoekbank te bestellen. Daarom hebben wij naast onze web winkel ook nog een showroom in Alkmaar. Deze showroom is sfeervol ingericht en kun je, alleen op afspraak , 7 dagen in de week bezoeken van 9.00 tot 22.00 uur. Hier hebben wij de verschillende modellen staan en kunnen we je adviseren bij het maken van de keuze qua opstelling en stof. Zo kun je eerst zelf even voelen en komen proefzitten zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur

072 5616126

Advies thuis

Eventueel is het ook mogelijk om advies aan huis te geven wij zijn immers niet alleen de-bankenfabriek maar zijn ook interieur adviseur en kunnen daarbij ook alles zelf leveren voor wat betreft het inrichten van jouw huis. Kijk daarom ook eens rond op 1 van onze andere sites, zo krijg je een beeld van wat wij zoal kunnen en doen.

fabriekmeubels.nl
fabriekverlichting.nl
fabriektafels.nl
de-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.