slaapbanken Alkmaar

                                      NIEUW! Luxe slaapbanken Alkmaar bij de-bankenfabriek.

Slaapbanken Alkmaar

Goedendag en hartelijk welkom op de blogpagina van slaapbanken Alkmaar bij de-bankenfabriek. Geheel nieuw bij ons zijn deze prachtige luxe slaapbanken. Het zijn er maar drie, namelijk de “Slaapbol, de “Klaver en de “Dotter”, want u kunt er toch vaak maar 1 kwijt in huis. De Dotter heeft een longchair die zowel links als rechts geplaatst kan worden. In de bak van de tweezits zit het bed gedeelte die omhoog komt zodra de la naar buiten gaat. Zo ontstaat er een bed van 140 x 205. Ook de prijs is zeer vriendelijk, namelijk € 699,= en gratis aan huis bezorgd. Ook kun je kiezen uit 12 mooie moderne kleuren en de levertijd is maximaal 4 weken. Ideaal ook voor een kinder slaapkamer waar de ruimte beperkt is en waar je kind toch vriendjes en vriendinnetjes kan uitnodigen.

slaapbanken Alkmaar

                                           NIEUW! Luxe slaapbanken Alkmaar met hier de “Dotter”.

De bovenstaande foto is de luxe slaapbank “Slaapbol”. Deze slaapbank zit uitermate comfortabel en is dan ook een aanwinst voor mensen die klein behuisd zijn. Voor logees slaapt deze luxe slaapbank fantastisch door zijn top kwaliteit koudschuim matras en spiraal ondervering. De maat van het bed is 140 x 200 waardoor een lang persoon ook heerlijk van zijn nachtrust kan genieten. Ook deze luxe slaapbanken Alkmaar zijn te verkrijgen in de 12 modieuze kleuren. Laat u vrijblijvend verassen in onze mooie showroom in Alkmaar die zeven dagen in de week open is van 9.00 – 22.00, echter alleen op afspraak!

slaapbanken Alkmaar

                                             NIEUW! Luxe slaapbanken Alkmaar met hier de “Klaver”.

De meest luxe slaapbank is wel de “Klaver”. Een tijdloze nostalgische bank met zijn Engelse ronde armlegger. Zijn zitcomfort is uitermate heerlijk te noemen door de iets zachte koudschuim zitkussens. Ook het bed is weer van puur Hollandse top kwaliteit en is 140 x 200. Uiteraard ook weer in de 12 modieuze kleuren te leveren met een maximale levertijd van 4 weken. En altijd bij de-bankenfabriek, GRATIS aan huis geleverd.

slaapbanken Alkmaar

                             Al onze luxe slaapbanken Alkmaar worden professioneel bezorgd aan huis.

Kijk ook eens op onze ander prachtige websites;

Fabriekmeubels

Fabriekverlichting

Fabriektafels

de-interieurspecialist