Slaapbank

Ben je op zoek naar een slaapbank van zeer hoge kwaliteit dan hebben wij bij de-bankenfabriek.nl de perfecte slaapbank voor jou opgenomen in ons assortiment. Deze slaapbank leent zich perfect voor mensen die klein behuisd zijn maar toch een geweldig zit- en slaapcomfort willen beleven. Ook is deze slaapbank zeer geschikt voor hotels of vakantie- appartementen en huizen door zijn degelijkheid en duurzaamheid. 

Slaapbank

Slaapbank binnen no time omgevormd naar stapelbed

Advies in onze showroom of thuis

Heb je interesse in onze slaapbank dan kun je een bezoek brengen aan onze showroom, deze is gevestigd in Alkmaar en alleen te bezoeken op afspraak. Onze adviseur helpt graag met het maken van de juiste keuze. Er is een mogelijkheid voor bekleding in stof of leer. Wil je liever een afspraak voor een advies aan huis dan is dit ook mogelijk, onze interieur adviseur neemt dan de stof en leerstalen mee zodat je vanuit de plek waar de slaapbank geplaatst wordt een keuze kunt maken. Bel voor het maken voor een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of bij je thuis met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur : 072 5616126

Slaapbank

Slaapbank in uitgeklapte vorm

Tip, mocht je besluiten deze topper van een slaapbank te bestellen voor een bovenwoning houd dan rekening met de afmeting en het gewicht van de bank zodat deze wel naar binnen gebracht kan worden. Het is raadzaam een buitenlift te regelen mits er natuurlijk een lift aanwezig is met de juiste afmeting. 
Slaapbank

Slaapbank tijdloos en zeer praktisch

Kijk ook eens op 1 van onze andere sites voor nog meer inspiratie

Fabriekmeubels.nl

de-bankenfabriek.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

Eetstoelenfabriek.nl