Slaapbank Amsterdam

In Amsterdam heb je bij een woning vaak te maken met een beperkte ruimte, hierdoor zoekt men vaak naar een gerichte oplossing om functioneel maar toch ook een sfeervolle woonkamer te creëren. Hiervoor hebben wij bij de-bankenfabriek.nl de perfecte oplossing. Een slaapbank van zeer hoge kwaliteit met een prachtige uitstraling en een heerlijk zit- en slaapcomfort en om te bouwen naar een stapelbedbank. Deze slaapbank is gemaakt in Finland en wij zijn op dit moment de enige in Nederland die dit merk levert. Wij kregen meerdere malen de vraag naar deze bank en zijn inmiddels zo enthousiast dat wij besloten hebben deze slaapbank in ons assortiment op te nemen. 

Slaapbank Amsterdam

Slaapbank Amsterdam in een handomdraai een stapelbedbank.

Showroom bezoek mogelijk op afspraak

In Alkmaar hebben wij een showroom waar je de slaapbank kunt zien en zelf kunt ervaren hoe makkelijk en comfortabel deze stapelbedbank is. Daarbij hebben wij ook meerdere stof- en leerkeuzes. Onze adviseur helpt graag met het maken van de juist keuze onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. 

Let wel op wij zijn alleen geopend op afspraak bel hiervoor met onze helpdesk bereikbaar 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Slaapbank

Slaapbank omgevormd naar stapelbed

Voor meer ideeën of inspiratie kijk ook eens op 1 van onze andere sites

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl

Fabriekverlichting.nl

Slaapbank

De-bankenfabriek.nl niet alleen voor een slaapbank