Sfeervol wonen

Sfeervol wonen
Alles mooi op elkaar afgestemd met warme herfstkleuren.

Sfeervol wonen begint bij een goed interieur plan. Maak bijvoorbeeld een moodboards van wat jij mooie vind bij elkaar en laat een interieur adviseur zijn licht erop branden. Hij brengt balans tussen de elementen en de kleuren. Dus is je huidige interieur aan vernieuwing toe? Of ga je verhuizen of verbouwen en wil jij een stijlvolle inrichting die past bij jouw smaak en woning? En heb je moeite met kiezen van de juiste materialen, kleuren en mis je ruimtelijke visie in jouw interieur? Dan kan de-bankenfabriek je hiermee helpen! Onze interieur specialist is zeer ervaren op dit gebied en heeft al vele klanten zeer tevreden achter gelaten met een sfeervol interieur.

Sfeervol wonen
De basis van sfeervol wonen is in dit geval het aanwezige schilderij.

Wil jij inspiratie opdoen voor een geweldig sfeervol interieur? Onze meubelzaak is gelegen op het industrieterrein “Beverkoog” op de Berenkoog 14 in Alkmaar. Onze showroom kan je bezoeken 7 dagen in de week van 9.00-21.00 op afspraak. Hier wordt je verrast door onze prachtige collectie. Zelfs onze eigen banken uit eigen productie kunnen op maat gemaakt worden. Onze collectie banken staat online net als onze eetstoelen maar daarnaast heeft onze showroom alles te beiden voor sfeervol wonen op maat. De mooiste gordijnen, zonwering, karpetten, lampen, behang, kasten, banken, fauteuils, accessoires, eetstoelen en eettafels zijn aanwezig in onze sfeervolle showroom.

Sfeervol wonen
Ons topmodel Viool die geheel naar wens gemaakt kan worden. U zegt, wij maken!

Dus is je interesse gewekt en wil ook jij sfeervol wonen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij maken samen met jou het interieur waar je altijd al van droomde.Onze interieur adviseur gaat vervolgens na dit gesprek naar je huis om alles op te meten en een passende offerte te maken van het geheel. Ons telefoonnummer is 072-5616126 of 06-22694323 maar mailen mag ook uiteraard; info@fabriekmeubels.nl.

Sfeervol wonen
Aparte stoeltjes in koeienhuid geven een unieke sfeer aan dit interieur.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.