Ronde vorm bank

Welkom op deze blog van de-bankenfabriek.nl. Wil je direct door naar onze homepage klik dan hier!

Is dit niet een waanzinnig leuke bank? Deze ronde vorm bank heet “Azalea” wat betekent; geruststellend, kalmerend of in China “ik denk aan thuis struikje. En dat is wat deze bank is een prachtig huzarenstukje met zijn rustgevende ronde vormen die leverbaar zijn in zes elementen. Hoek links of recht (geheel rond), element aansluitend links of rechts (halfrond) een poef halve maan of met twee halve rondingen eruit zodat deze poef past tegen twee elementen. Gemaakt van de allerbeste materialen zoals hardhouten rompen, nosagvering en multiplex en het beste koudschuim. Wij durven dan ook 5 jaar volledige garantie te geven op onze producten.

Ronde vorm bank
Onze ronde vorm bank Azalea

Stof mogelijkheden

De keuze in stoffen is ongekend groot. Een compleet rek met vele mogelijkheden van een luxe velvet tot een microvezel tot een katoen aan toe. Voor iedereen is er wel de juiste keuze te maken. En wil je dat onze interieur adviseur bij je langs komt voor kleuradvies dan kan dit uiteraard ook. Hij kan zelfs de juiste opstelling bepalen zodat het risico niet meer bij de klant is maar bij ons. Wij doen namelijk ook in zonwering, gordijnen, karpetten, behang, meubelen op maat, eettafels, eetstoelen, barkrukken en lampen. Teveel om op te noemen. Dus laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur op maat.

Ronde vorm bank
Heerlijk combineren met diverse verschillende stoffen zonder prijs opdrijving.

Showroom

In Alkmaar op de Berenkoog 14 staat onze mooie showroom waar deze ronde vorm bank is te bezichtigen. En uiteraard alles wat we hiervoor benoemde. De showroom is 7 dagen van de week open op afspraak van 9.00-21.00. Je kunt ons elke dag bellen voor zo’n afspraak in de showroom of een interieur advies op maat thuis. op telefoonnummer 072-5616126 of 06-22694323.

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.