Ronde elementenbank

Welkom op deze blogpagina van de-bankenfabriek. Wil je direct door naar de homepage klik dan hier!

Nieuw in onze collectie is deze fraaie ronde elementenbank Azalea. Er zijn 6 mogelijkheden namelijk; hoekelement links of rechts  (helemaal rond), aansluit element halfrond links of rechts, een poef halfrond en een poef met twee halve rondjes eruit zodat deze past tussen twee elementen. Deze elementen zijn vervaardigd met de beste materialen voor jarenlang zitplezier.

Ronde elementbank
Ons nieuwe model “Azalea” ronde elementenbank.

Vele stofkeuzes

Kom deze elementen is bekijken in onze prachtige showroom in Alkmaar waar wij jou, op afspraak, graag uitleg geven over de ongekende stofmogelijkheden die wij aanbieden. Van een schitterende Velvet tot een mooie gewassen katoen aan toe. Alles kan uiteraard in 1 kleur geleverd worden maar hoe leuk is het om dit model Azalea in verschillende stoffen te stofferen. Hierdoor wordt jouw interieur exclusief en geeft een persoonlijke touch.

Ronde elementbank
Ronde elementenbank kan uiteraard ook in een mooie effen stof. Maar het is ook een uitdaging om met diverse stoffen te combineren.

Showroom

In Alkmaar hebben wij een mooie showroom waar wij niet alleen ronde elementenbank hebben staan maar diverse banken, karpetten, kasten, salontafels, eettafels, eetstoelen, vloeren, gordijnen en zonwering. Daarnaast geven wij ook advies op maat, dit kan in de showroom maar ook bij jou thuis. Wil jij een afspraak maken, bel dan gerust ons telefoonnummer 072-5616126 of 06-22694323. Wij nemen 24/7 op om naar jouw wensen te luisteren en vervolgens een afspraak in te plannen.

Ronde elementbank
Heerlijk combineren met deze leuke ronde elementenbank Azalea

Kijk ook eens op eetstoelenfabriek.nlde-interieurspecialist.nlzitbankenopmaat.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.