Rode bank

Rode bank
Rode bank Camelia komt binnenkort nieuw in de collectie.

Elk jaar heb je weer te maken met trends op het gebied van woning inrichting. Zo hebben wij de gele – terra periode gehad, de zwart – witte periode, de lila – paarse periode en zo zijn er nogal wat trends voorbij gekomen. Wat echter altijd tijdloos is gebleken door de jaren heen is een rode kleur, deze kleur blijft, ook in een trend periode. Neem nu bijvoorbeeld een rode bank bij de-bankenfabriek.nl, altijd mooi om te zien en heel warm om in jouw interieur te plaatsen. Zo’n rode bank kun je in vele modellen krijgen, van een 2 zit-, 2,5 zit-, 3 zit-, 3,5 zitbank, longchair bank, ottoman bank tot een hoekbank aan toe. Het voordeel vindt ik van een rode bank is dat hij bijna in elk interieur past. Zowel bij grijze muren, of bij groen gordijnen, zelfs een roze kleed. Een rode bank misstaat eigenlijk nooit. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor een rode bank maar ook voor een rode fauteuil, een rode loveseat of een rode poef. Vaak combineer ik deze modellen in rood met elkaar zodat het een eiland vormt in het gehele interieur. Dus bijvoorbeeld een 3 zitbank in rodd met daarbij 2 fauteuils in rood en nog eens aan de overzijde 2 x een rode poef. Dit alles op een mooie licht karpet waar de meubels allemaal op staan. Dit vormt vaak een chique geheel en nodigt echt uit om lekker knus te gaan zitten.

Advies voor een rode bank

Rode bank
Rode bank, rode fauteuil

Als u niet goed weet welk rood u moet kiezen en welk model bank, dan kunt u ook gebruik maken van onze interieur specialist. Hij komt vrijblijvend, met rode stofstalen, bij u langs om met een juiste kleur rood te komen. vervolgens meet hij uw woonkamer op om vervolgens u uit te nodigen in de showroom om samen met u de juiste bank en model te bepalen.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.