Rode bank Fifa wereldkampioenschap

Rode bank Fifa wereldkampioenschap
Rode bank Fifa wereldkampioenschap

Rode bank Fifa wereldkampioenschappen

Als u heeft gekeken naar die rode bank Fifa wereldkampioenschap dan is dat de bank op de bovenstaande foto. Deze bank komt uit onze collectie en kan in vele maten geleverd worden. Zoals hij bij het Fifa journaal staat is een driezits met een arm links en een ottomane met een arm rechts. Maar al wilt u hem als fauteuil of loveseat, of wellicht een 2 zittertje, 2,5 zit- of een drie zitbank, alles kan. Er zijn zelfs drie elementen met een arm links of een arm rechts, tussen elementen, een hoekelement. Zelfs een longchair en dus die ottomane.

Rode bank Fifa wereldkampioenschappen
Bankstellen met binnenvering hier de “Roos”, en “Tulp”.

Zoals u op het Fifa journaal kunt zien is de armlegger recht bij die rode bank. Maar u kunt ook bij ons kiezen voor de armleggers op de foto hierboven. Alles is gemaakt met de allerbeste materialen en puur Hollandse productie. Er is een keuze uit meer dan 100 stoffen en alle modellen staan bij ons in de showroom in Alkmaar voor bezichtiging. Let wel op want wij zijn alleen op afspraak geopend. ook kunt u ervoor kiezen om onze adviseur met de bank bij u thuis te laten komen. hij neemt dan alle mogelijke stofkeuzes mee en zal samen in overleg met u de juiste opstelling maken. Deze actie kost u niets als u slaagt en slechts € 50,= voor gedane moeite en wat benzine als u niet slaagt. Maar dat kost het u ook als u de moeite neemt naar de showroom te komen met de auto, heen en terug.

Bank elementen samenstellen
Bank elementen samenstellen met hier de bank Tulp.

Is uw interesse gewekt? Bel dan gerust onze hulplijn voor al uw vragen of voor het maken van een afspraak. U kunt hun bereiken zeven dagen in de week van 9.00-22.00 op telefoonnummer; 

0732-5616126

 

Kijk ook eens op 1 van onze andere sites

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

Fabriektafels.nl

De-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.