Retro eetbankje

Met trots presenteren wij u ons prachtige nieuwe retro eetbankje, helemaal van deze tijd en op maat voor u gemaakt. Wilt u een 2-,2,5- of 3 zit eetbankje, of zelfs een hoek retro eetbankje? Het kan allemaal bij de-bankenfabriek. Wij proberen altijd mee te denken met de behoeftes van onze klanten. Zo hebben wij ook de keuze uit heel veel verschillende stoffen waarin uw retro eetbankje geleverd kan worden. Deze zijn allen van goede kwaliteit en hebben een mooi uitstraling. Zo vindt u altijd wel een eetbankje in de stof naar u eigen smaak en stijl. Daarbij leveren wij ook prachtige eetkamer stoeltjes en stoere tafels om het geheel te perfectioneren.

retro eetbankje

retro eetbankje gecombineerd met een stoere eettafel

Showroom in Alkmaar

Wij hebben naast onze website ook een gezellige showroom voor u gerealiseerd zodat u het eetbankje ook eerst kunt bekijken en uiteraard kunt komen proefzitten. Hier tonen wij onze collectie en krijgt u een goed beeld van wat wij zoal kunnen leveren. In onze showroom is ook een interieur adviseur aanwezig die u bij kan staan voor het maken van de juiste keuzes voor een prachtig eind resultaat. U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden bij de-bankenfabriek. Houdt u er wel rekening mee dat u voor een bezoek aan onze showroom eerst een afspraak dient te maken. Onze showroom is namelijk alleen geopend op afspraak, dit is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk alle dagen van 9.00 tot 22.00 uur 072 5616126

retro eetbankje

retro eetbankje Temper

Eetkamer stoeltjes

Naast retro eetbankjes leveren wij bijvoorbeeld ook prachtige eetkamer stoeltjes die u perfect kunt combineren in uw eetkamer. Deze geven uw eethoek een stoere uitstraling. De eetkamer stoeltjes zijn leverbaar in vintage leder in mooie moderne kleuren. De stoeltjes vindt u op onze site en uiteraard ook in onze showroom.

retro eetbankje

retro eetbankje eventueel te combineren met eetstoel Neba

Kijkt u ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl