Relaxbank

Ben je op zoek naar de ultieme relaxbank waarbij tv kijken een genot wordt? Waarbij je heerlijk kunt chillen en een tukje kan doen vanuit je heerlijke bank? Zoek niet verder want wij hebben de ultieme oplossing. Zitten, liggen, chillen en slapen in 1 en dezelfde bank en positie. Onze super bank Gloriosa is het ultieme zitbankengenot. Door het vernuftige draaisysteem van de buitenste zittingen kan je deze topper om toveren tot een longchair wat eerst de armleuning en zitting was. Door de rug(gen) uit te klappen ontstaan er een relaxpositie die zijn weerga niet kent. Leverbaar in diverse standaard maten als gewone 3 zitbank , 1,5 zit , hoekbank in diverse opstellingen en als poef. Verkrijgbaar in leder, gerecycled leder en vele stofsoorten.

Relaxbank
Relaxbank Gloriosa met zijn vele zitposities.

Topkwaliteit bij de-bankenfabriek

Wij worden zeer hoog aangeschreven als het gaat om onze kwaliteit meubelen. Hoogwaardige materialen en een zeer hoge servicegraad. Lees de reviews op onze site om u te overtuigen van onze kwaliteit en aandacht aan de consument. Wij zijn een familiebedrijf met zeer veel passie voor de totale woninginrichting. Onze zoons bezorgen met veel liefde onze banken met eigen transport.

Relaxbank
Detail relax bank Gloriosa waarbij de zitting is om te toveren tot een longchair.

Showroom

Deze schitterende relaxbank Gloriosa staat in onze prachtige showroom in Alkmaar die 7 dagen in de week open is van 9.00-21.00 op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u 7 dagen in de week terecht onder nummer; 072-5616126 of bel rechtstreeks met onze adviseur op 06-22694323 of mail ons naar; info@fabriekmeubels.nl

Ook voor een totaal interieur advies bent u bij de-bankenfabriek.nl aan het juiste adres.

Relaxbank
Relaxbank Gloriosa in relax stand.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.