Plofbank.

Plofbank
Plofbbank “Hyacinth” bij klant thuis.

Wie wil dat nou niet zo’n heerlijke plofbank waar je lekker in kan wegzakken en alles om je heen even kunt vergeten. Zo’n bank waar je met het hele gezin in wegduikt om te genieten van een leuke film met z’n allen. Zak chips, drankje en een kaasplankje erbij om niet meer te hoeven opstaan. Een plofbank die jouw speciaal uitnodigt en fictief zegt; “Kom maar, spring er maar op, en laat mij jouw ontspannen! Nou voor die mensen heb ik goed nieuws want de-bankenfabriek.nl heeft er twee, de Dahlia en de Hyacinth. De dahlia is voor diegene die wel willen ploffen maar ook van iets strak houden. Deze plofbank heeft namelijk vaste stoffering met keerbare kussens. De Hyacinth daar en tegen heeft een losse hoes en is hierdoor wat landelijker. Voordeel is dat je kunt ploffen maar ook kunt wassen. Ook het her bekleden van een hoesbank is een stuk goedkoper. Maar goed, smaken verschillen nu eenmaal. Vaste stoffering of een hoesbank, beide zijn er om in te genieten, genieten en nog eens genieten. Onderuit gezakt een boek lezen, wegdromen in een spannend verhaal of een liefdevolle roman. Het kan allemaal in zo’n heerlijke plofbank. Het leuke van de bank Dahlia en Hyacinth is dat ze beide in vele plofmodellen verkrijgbaar zijn. Zo beginnen deze plofbanken met een poef om lekker op te ploffen, daarnaast een fauteuil en een loveseat, om lekkker alleen of met je liefje in te ploffen. Ook is er een longchair en een ontman oom lekker languit op te ploffen. Er zijn ook nog twee tussen elementen om er heerlijk tussen te ploffen, en een hoekelement om in de bocht of hoek te ploffen. Maar onderschat de drie elementen niet met een arm links of 1 arm rechts waardoor je met deze twee plofbanken werkelijk jouw bank kunt samenstellen zoals jij dat wenst of jouw ruimte dat toelaat. de-bankenfabriek.nl nodigt jouw uit, om vrijblijvend, eens in onze showroom in deze twee toppers te ploffen. Ploffen is kopen dat weet ik zeker!

Plofbank
Plofbank Hyacinth hie aangepast in een kleine woonkamer. De longchair hebben wij ingekort ivm de haard links.

Showroom;

Onze showroom op industrieterrein “Beverkoog” te Alkmaar is 7 dagen per week geopent van 9.00-22.00, alleen op afspraak!

Berenkoog 14, 1822 BJ  Alkmaar, telefoon 072-5616126 of mobiel 06-24566262

Plofbank
De nieuwe collectie stijlvolle plofbanken van de-bankenfabriek.nl

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.