Perfecte bank voor lange mensen

Perfecte bank voor lange mensen

Voor lange mensen is het vaak lastig om de perfecte bank voor lange mensen te vinden, vaak is het zitgedeelte te kort waardoor men niet goed met de benen aansluit aan de bank. Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij de perfecte bank voor lange mensen. Het voordeel van deze bank is dat hij ook goed zit voor de eventuele partner die niet zo lang is. Doordat wij bij deze bank lende kussens  in het model hebben verwerkt is het zitcomfort voor beide aangenaam. Daarnaast is het ook nog eens een hele leuke bank om te zien! Je kunt kiezen uit vaste stoffering of voor het model met een losse hoes, aan jou de keuze!

perfecte bank voor lange mensen
perfecte bank voor lange mensen hier geleverd aan een klant.

Showroom op afspraak geopend

Het is heel goed mogelijk dat je het lastig vind om puur via onze site te beslissen of de door jouw uitgekozen bank wel de juiste is. Veel mensen vinden het uiteraard belangrijk om eerst te kunnen proefzitten,daarom hebben wij een showroom waar je op afspraak terecht kunt. De showroom is sfeervol ingericht met onze verschillende banken waar je een keuze uit kunt maken, ook is er een zeer ruime keuze uit stoffen waarbij de prijs van de bank niet veranderd. Zo vind je vrijwel altijd wel een stof naar je zin. Onze adviseur helpt je graag om tot een juiste keuze te komen. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00

072 5616126

perfecte bank voor lange mensen l
perfecte bank voor lange mensen ,landelijke bank.

de-bankenfabriek voor al jouw interieur wensen

Hoewel de naam anders doet vermoeden leveren wij niet alleen banken maar ook bijvoorbeeld kasten, tafels en verlichting. Kijk hiervoor eens op 1 van onze andere sites of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

 

 

Fabriekverlichting.nl

Fabriekmeubels.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl 

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.