Ottomanbank wat is dat?

Ottomanbank

Ottoman bank
Ottoman bank geleverd aan de klant

Een Ottomanbank is een halve hoekbank waarbij er aan 1 zijde een armlegger mist en eindigt met een poef. Deze ottmanbank heeft een groot voordeel ten opzicht van een longchair bank want bij een longchair bank is het niet prettig zitten op de longchair als er bijvoorbeeld visite is. In tegenstelling tot de longchairbank kun je bij een ottomanbank wel heerlijk om de hoek gaan zitten en kun je wanneer er geen visite is toch heerlijk je benen languit neerleggen zoals bij een longchair bank. Onder deze tekst geef ik een voorbeeld aan van een ottomanbank en een longchair bank.

Ottomanbank of longchair bank?

Ottoman bank
Ottoman bank

Zoals u kunt zien is de longchair bank eigenlijk een ruime bank met een poef eindigend . Dit is een heerlijke bank om te relaxen na een dag hard werken. Maar wanneer er visite is zal er toch wel één of twee stoelen bijgeschoven moeten worden om knap te kunnen zitten en te communiceren. In tegenstelling tot deze bank heeft een Ottmanbank wel een extra rugkussen de hoek om, waardoor deze bank zich beter verleent om met meerdere mensen relax op te gaan zitten. Elk huis vraagt weer om zijn eigen situatie en het is dan ook niet gezegd dat een ottomanbank bij uitstek beter geschikt zou zijn. Echter een gezin met kinderen adviseer ik toch eerder een Ottomanbank aan te schaffen.

de-bankenfabriek.nl

Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij diverse Ottomanbanken en Longchair banken in de aanbieding. Zelf kunt u deze banken samenstellen via onze unieke configurator die u leid tot de juiste keuze. U kunt de bank zo groot maken als u zelf wenst want er zijn meerdere tussenelementen. Laatst heb ik nog een prachtige bank Anemoon verkocht met links een longchair, daarna twee tussenelementen an 100 breed, daarna een hoekelement van 100 breed met daarop aansluitend de ottmanbank van 100 breed, daar tegen weer een poef van 100×100. Hierdoor ontstont er een mooie grote hoekbank van 4 meter breed met links een longchair en rechts een ottomanbank. Ga voor meer informatie en keuzes naar www.de-bankenfabriek.nl

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 Het maakt niet uit of u advies nodig heeft over de juiste bank, een totaal lichtplan of zelfs over een compleet nieuw interieur. Hij komt langs met meubelstoffen, houtstalen, stofstalen, documentatie, tapijtstalen, zonweringboeken en zelfs verfstalen. U kunt ook bij ons langskomen in de showroom.

Voor een afspraak met onze interieuradviseur: neem contact met ons op via 072-561 61 26 of 06-226 943 23 of mail voor een afspraak naar info@fabriekmeubels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.