Oranje bankstel

Oranje bankstel

Welkom op de blog site van de-bankenfabriek. Bij de-bankenfabriek verkopen wij vele soorten banken van landelijk naar modern en ook in alle mogelijke kleuren. Waaronder ook een oranje bankstel waarnaar u waarschijnlijk op zoek bent. Wij leveren zeer goede kwaliteit meubelen zodat u jaren plezier kunt beleven aan uw oranje bankstel. Oranje komt weer helemaal terug in de woonwereld, niet verwonderlijk want het is een prachtige kleur die je huis lekker opfleurt en je vrolijk maakt. Je ziet de kleur dan ook zowel in de strakke interieurs verschijnen als in de iets klassiekere. Het leuke van de-bankenfabriek is dat wij onze site zo hebben gemaakt dat je de kleur stof en het juiste pootje kunt aan klikken. Waarna het oranje bankstel  in beeld verschijnt  zoals u hem graag wilt hebben.

oranje bankstel
                                                 oranje bankstel de madelief afgebeeld als 2,5 zitbank

Het oranje bankstel zoals hierboven afgebeeld is ook verkrijgbaar als 2 zit-, 3 zitbank en ook in de tegenwoordig zo geliefde longchair banken of met een ottomane. U ziet er zijn echt mogelijkheden genoeg. Wanneer u het moeilijk vind een keuze te maken kunt u gebruik maken van onze interieuradviseur. Hij komt vrijblijvend bij u thuis voor het geven van een advies wat in uw woonomgeving past. Het is zelfs ook mogelijk om een afspraak te maken met de banken service aan huis. Hier nemen wij het model van uw keuze mee zodat u in uw eigen omgeving kunt zien of de bank van uw keuze ook daadwerkelijk in uw woning past. Voor deze service betaald u niets als u besluit een bank te bestellen. Mocht u er uiteindelijk toch niet voor willen gaan dan betaald u slechts 50 euro voor deze service.

oranje bankstel
                                                                              oranje bankstel Crocus

Showroom 7 dagen in de week, op afspraak te bezoeken.

Uiteraard hebben wij ook een prachtige showroom in Alkmaar. Hier kunt u zelf komen proefzitten om te kijken of de bank u bevalt. U kunt bellen voor een afspraak of voor overige vragen 7 dagen in de week van 9.00 uur tot 22.00 uur. Onze helpdesk staat u graag te woord.

Helpdesk 072 5616126

kijkt u ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl fabriekverlichting.nl de-interieurspecialist.nl fabriektafels.nl

oranje bankstel
                                                              oranje bankstel waaronder ook dit mooie eetbankje

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.