online banken shoppen

Online banken shoppen
Online banken shoppen met de zitbank Roos.

Online banken shoppen

Tegenwoordig is online banken shoppen vele malen leuker en interessanter dan wanneer je dit doet op een meubelboulevard. Ten eerste is de keuze online vele malen groter dan op een meubel boulevard. Dan nog het feit dat je op een meubel boulevard eerst maar eens een parkeer plek moet vinden en vervolgens (door de regen) naar de betreffende winkel moet lopen. Eindelijk daar aangekomen wordt je totaal niet gezien of juist een verkoper die in je nek loopt te hijgen en je niet met rust laat. Ben je eindelijk geslaagd kun je weer terug (door de regen) naar je auto om vervolgens in de file stapvoets naar huis te gaan.

Nee dan lekker thuis vanuit je luie stoel op Google het juiste zoekwoord invullen, om vervolgens via afbeeldingen de juiste zitbank, longchair bank of Ottomaan bank te scoren. Nog een groot voordeel van online banken shoppen is dat wanneer je de bank van je dromen hebt gevonden, deze vaak ook nog wel in een showroom is te bezichtigen en uit te proberen.

Online banken shoppen
Online banken shoppen, hier de nieuwe collectie.

Met online banken shoppen kom je vaak de mooiste en meeste aparte bankstellen tegen die je normaal nauwelijks in een reguliere winkel aantreft omdat deze niet commercieel genoeg zijn om op de dure m2 te plaatsen. Online kom je ze wel tegen en dat maakt online banken shoppen ook zo leuk. Wij van de-bankenfabriek.nl hebben een aantal moderne en landelijke bankstellen online staan. En wat maakt ons dan zo uniek? Bij de-bankenfabriek kun je zelf jou bank samen stellen op basis van 1 model. Elk model is er in wel drie poefen, een fauteuil, een loveseat, een 2 zit-, een 2,5 zit- en een driezit bank, drie breedtes elementen (modulen) , drie modellen met een arm links of rechts, een hoekelement, een longchair en een ottomaan. Je kunt dus online zelf je model bepalen door op de elementen te klikken. de prijs verschijnt ook direct online en als je op de stofkeuze klikt, kun je ook nog eens je eigen stof kiezen. Sterker nog; de basis bank verschijnt in jouw stofkeuze in beeld. dan nog even de kleur poot bepalen en voilà jouw bank is geboren. Doe dat maar eens in een reguliere winkel. Daar moet je het altijd nog doen met kleine proef staaltjes om uiteindelijk tot het ultieme meubel te komen.

Online banken shoppen
Online banken shoppen met de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te bezichtigen.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.