Online banken kopen

Online banken kopen
Online banken kopen, de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te bezichtigen.

Online banken kopen

Bij de-bankenfabriek kun je online banken kopen, zowel moderne als landelijke banken. Dankzij de unieke configurator kun je helemaal zelf jou bank samenstellen. Welk model? Welke stof? of welk kleur of vorm pootje? Alles kan op deze leuke site van de-bankenfabriek. Er staan niet heel veel modellen op, 8 om precies te zijn, maar die kun je dan wel per model in zeer veel modules samen stellen. Het begint met drie tot vier model poefen, vervolgens een fauteuil en zelfs een loveseat. Dan krijg je een 2 zitbank, een 2,5 zitbank, een 3 zitbank, in sommige gevallen zelf een 3,2, een 3,3 en een 3,5 zitbank, dan krijgen we drie tot vier modellen met 1 arm links of 1 arm rechts, een longchairbank, een ottmanbank en een hoekelement om er een hoekbank van te maken. Zo zie je dat er met 1 model onbegrensde mogelijkheden zijn, die voor elk interieur de juiste bank heeft.

Online banken kopen.
Online banken kopen. Comfortabele zitbanken nieuwe collectie 2014. Binnenkort online maar wel al verkrijgbaar.

Advies van onze interieur specialist.

Het kan soms best lastig zijn om het juiste model samen te stellen als dit niet dagelijks werk is. Wij van de-bankenfabriek.nl kunnen je er prima mee van dienst zijn. Ten eerste hebben wij een help-desk die zeven dagen in de week jou van dienst kan zijn om samen door de site te lopen. Ook is er de mogelijkheid om zeven dagen in de week onze mooie showroom in Alkmaar te bezichtigen waar de modellen staan opgesteld. Let wel op dat dit alleen op afspraak is. Maar onze interieur specialist, die u in de showroom helpt, kan ook vrijblijvend bij u thuis langs komen om uw interieur te bezichtigen en vandaar uit een perfect advies en kleuradvies neer te leggen. Hier maken heel van klanten gebruik van.

Online banken kopen
Losse elementen bank in alle maten leverbaar.

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.