Nieuwe collectie stoelen 2015

Bij de bankenfabriek hebben wij een prachtige nieuwe collectie stoelen 2015. Echt schitterend om te zien en heerlijk om in te zitten. Er zit altijd wel een stoel naar uw smaak tussen. Verkrijgbaar in verschillende materialen, stoffen en kleuren. Daar wordt een mens toch blij van? Kijkt u eens rond op onze site waarbij de verschillende modellen staan afgebeeld.  Wij hebben niet alleen eetstoelen maar ook fauteuils in onze nieuwe collectie stoelen 2015. Ook deze stoelen zijn prachtig om te zien een streling voor uw oog. Ziet u uzelf al zitten, lekker met een kop koffie en een tijdschrift in de hand.

nieuwe collectie stoelen 2015

nieuwe collectie stoelen 2015 waaronder eetstoel neba 

Showroom

Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u de stoelen graag even wil bezichtigen en wil komen proef zitten. Ook dit is mogelijk want ook al zijn wij een web winkel wij hebben wel een showroom voor onze klanten in Alkmaar. Hier kunt u terecht ,alleen op afspraak, maar dit is wel mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. U kunt voor het maken van een afspraak terecht bij onze helpdesk uiteraard ook voor al uw eventuele andere vragen.

Helpdesk bereikbaar 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

nieuwe collectie stoelen 2015

                                                  nieuwe collectie stoelen 2015 fauteuil Zelene

U kunt bij de-bankenfabriek terecht voor uw gehele interieur of het gaat om banken, stoelen een nieuwe kast of eettafel. U vindt het bij ons! Onze interieur adviseur  helpt u graag bij het maken van een goede keuze voor een prachtig en stijlvol interieur. Door zijn jaren lange ervaring weet hij als geen ander elke woon situatie op de juiste manier in te schatten om samen met u tot een mooi geheel te komen, Heeft u specifieke wensen dan zal hij altijd proberen dit voor u te bewerkstelligen.

nieuwe collectie stoelen

                                                     nieuwe collectie stoelen 2015 , fautieul marc

bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl