Mooiste hoekbank

Om direct naar de home pagina te gaan klik op logo!

Wilt u direct contact; bel ons op 072-5616126

of sms ons op 06-22694323

Voor gratis interieuradvies in onze showroom, maak een vrijblijvende afspraak, 072 5616126

Voor jouw mooiste hoekbank kun je terecht bij de-bankenfabriek.nl . Wij hebben prachtige hoekbanken in zowel moderne stijl als in een landelijke stijl. Onze banken zijn van puur Nederlands fabrikaat en hebben een fantastisch zit comfort en een mooie uitstraling. Ook zijn al onze banken leverbaar in vele verschillende stoffen en in mooi leer. Via onze site kun je de bank samenstellen in de gewenste stof waarna de bank in deze stof in beeld verschijnt. Zo krijg je alvast een goed idee hoe de bank er uiteindelijk gaat uitzien.

Mooiste hoekbank

Mooiste hoekbank waaronder de moderne bank Roos.

Showroom bezoek mogelijk

Omdat wij ons goed kunnen voorstellen dat je het misschien lastig vindt om puur via de site een bank te kiezen, hebben wij een showroom gerealiseerd in Alkmaar. Deze showroom is alleen op afspraak te bezoeken zodat wij de kosten voor de klant en voor ons zo laag mogelijk kunnen houden. Wij hebben hier alle banken staan en kunnen je voorzien van een gedegen advies zodat je uiteindelijk tot een goede keuze kunt komen. De showroom is sfeervol ingericht en hoewel de naam anders doet vermoeden staan hier niet alleen banken maar onder andere ook eettafels, eetstoelen, kasten en aparte lampen. Dit heeft te maken met het feit dat wij als interieur adviseurs alles in huis hebben om jouw huis tot een sfeervol huis te maken. Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk wij staan je graag te woord.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

072 5616126

Mooiste hoekbank

Mooiste hoekbank bij de klant thuis.

Buiten de stofkeuzes die op de site staan vind je bij ons in de showroom nog vele andere stoffen waaruit je kiezen. Zo vind je altijd iets naar jouw smaak!

Mooie hoekbank

Mooie hoekbank in de zeer praktische stof Tempo.

Kijk ook eens op 1 van onze andere sites:

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl