Mooie comfortabele bank

Mooie comfortabele bank

Je zoekt een mooie comfortabele bank en bent zodoende op een blog pagina van de-bankenfabriek terecht gekomen. Wij hebben meerdere mooie comfortabele banken waarbij het zitcomfort ook heel belangrijk is.  Bij onze landelijke banken heb je de keuze uit een zacht-, middel- of hard zitcomfort. Bij ons kun je online jouw bank samenstellen qua model en stofkeuze. Je klikt door ons configuratie systeem waarna de bank in beeld verschijnt zoals jij hem wenst. Wij hebben verschillende stoffen waaruit je kunt kiezen en waarbij de prijs van de bank hetzelfde blijft.

Mooie comfortabele bank
Mooie comfortabele bank inclusief lendenkussens

Showroom op afspraak!

Buiten onze site om hebben wij een sfeervol ingerichte showroom gevestigd in Alkmaar. Omdat een klant toch graag eerst wil kunnen zitten en voelen hebben wij in deze showroom al onze modellen opgesteld zodat de klant ze hier kan uitproberen. Een bezoek aan onze showroom is mogelijk 7 dagen in de week, maar let wel op, alleen op afspraak! Voor het maken van een afspraak, neem contact op met onze helpdesk die 7 dagen in de week te bereiken is van 9.00 tot 22.00 uur!

Help desk 072 5616126

Mooie comfortabele bank
Mooie comfortabele bank zoals onze topper Acacia

BANKENSERVICE AAN HUIS

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een bezoek aan onze showroom te brengen maar je wilt de bank van jou keuze toch graag eerst zien voordat je hem gaat bestellen, dan kun je gebruik maken van onze banketservice aan huis. Onze adviseur komt dan met een deel van de bank naar keuze bij je thuis zodat je direct kunt zien hoe de bank overkomt in je eigen omgeving. Dit geldt uiteraard alleen voor de echt serieuze klant. Wil je gebruik maken van deze service bel dan met onze helpdesk.

Mooie comfortabele bank
Mooie comfortabele bank sfeerimpressie.

Kijk ook eens op 1 van onze andere sites:

fabriekmeubels.nl
fabriektafels.nl
fabriekverlichting.nl
de-interieurspecialist.nl
de-eetstoelenfabriek.nl

 

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.