Module banken

Module bank

Module banken Hyacinth

Module bank

Module banken Hyacinth met al zijn mogelijkheden.

Bij de-bankenfabriek.nl  leveren wij kwalitatief zeer goede en prijs technische zeer aantrekkelijke modulen banken. De keuze is niet enorm maar wel vreselijk breed. Zo hebben de gemiddelde module meer dan 40 keuze mogelijkheden. Van een hoekmodule, longchairmodule, ottomane module, elementen module, tot zitbank modules aan toe. Deze zijn allemaal aan elkaar te koppelen en ook weer los te koppelen van elkaar. Zo kun je jou interieur geheel zelf samenstellen en de ruimte optimaal benutten. De module banken kunnen zowel tegen de muur als vrijstaand in de ruimte geplaatst worden. Let hierbij vooral op uitstekende delen zoals vensterbanken, radiatoren, en openslaande deuren. Een module bank is vaak vrij royaal en vraagt om de nodige ruimte.

Module banken

Module bank Roos, modern en tijdloos.

Module banken

Module banken Roos

Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij zowel een aantal moderne module banken als landelijke module banken. En de landelijke zitbanken verkrijgbaar met vaste stoffering of met een losse hoes. Daarnaast kun je kiezen uit diverse moderne en landelijke stoffen en uit diverse soorten pootjes zowel in vorm als in kleur. Naast alle module banken zijn er ook diverse maten poefen verkrijgbaar die zowel voor de bank gezet kunnen worden, of als module tussen de bank gaan. Dit kan vaak voor een verrassend effect zorgen wanneer een module bank in de ruimte wordt gezet met tussenin een poef die voor ruimte zorgt binnen het geheel. Al onze banken zijn keurig aan de zijkanten afgewerkt waardoor ze ook los in de ruimte, per moduul, gezet kunnen worden.

Advies

Mocht je online er niet uitkomen dan staat onze service desk elke dag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Onze hulpdesk is open van 9.00-22.00 en dat 7 dagen in de week. Tevens kun je naar de showroom komen om advies te krijgen van onze interieur specialist. Let wel op dat de showroom alleen op afspraak open is (zie website). Maar ook voor persoonlijk advies thuis staan wij voor je klaar. Onze specialist komt dan met kleurstalen bij jou thuis om een passend advies in model en kleur te geven. Raadzaam is om toch eerst dan een bezoek te brengen aan de showroom zodat je het zitcomfort weet alvorens te beslissen.

Service desk

072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl