Modulaire bankstel

Modulaire bankstel

Modulaire zitbank
Modulen bankstel Anemoon

 

Bij de-bankenfabriek.nl zijn de mogelijkheden voor een modulaire bankstel echt onbeperkt. Op onze site vindt je niet gigantisch veel bankstellen maar wel die uit te breiden zijn wat jij maar wilt. Zo heeft elk model een hoek module, een longchair module, een ottomane module en drie tussen modules. En dan niet te vergeten drie breedtes zitbank met arm links en drie modules zitbank met arm rechts. Dit betekent dat er voor elke ruimte een module bankstel is samen te stellen. Dit kan online bij de-bankenfabriek d.m.v. onze unieke configurator waarbij je jou eigen bank zelf kunt samen stellen tot jouw droombank.

Modulaire zitbank
Modulaire zitbank Anemoon, Dahlia en Hyacinth.

Voorbeeld mogelijkheden

Stel bijvoorbeeld dat je links een longchair module wilt met daarnaast twee elementen van 100 breed, met daarnaast een hoekelement met daarop sluitend een ottomane bank, dan is dit geen enkel probleem bij de-bankenfabriek. Onze module bankstellen kunnen in werkelijk elke situatie gecombineerd worden. Op de onderstaande foto kun je zien dat wij bij een klant twee module bankstel tegen elkaar geplaatst hebben waardoor er een reuze grote bank ontstaat van maar liefst 400 cm. breed, dat in combinatie met de loveseat en twee wonderschone poefen maakt van dit interieur een pracht plaatje.

Advies

Modulaire bankstel
Bij deze moduliare bankstel Anemoon zijn twee elementen zitbanken tegen elkaar aan gezet.

Bij de-bankenfabriek kun je zeven dagen in de week van 9.00-22.00, op afspraak, gratis advies inwinnen over wat er bij jou thuis nou de beste modulaire zitbank is. Wij geven advies op basis van een bouwtekening of een plattegrond. Daarnaast geven wij ook kleuradvies welke stof je het beste in jouw situatie kunt nemen. Zelfs kun je gebruik maken van onze interieur specialist die vrijblijvend bij je thuis komt om samen met jouw de stofkeuze en de modulaire bankstel te bepalen. Maar ook voor ander interieur advies ben je bij de-bankenfabriek op het juiste adres, zie maar onze andere websites; fabriekmeubels.nlfabriekverlichting.nlde-interieurspecialist.nl en fabriektafels.nl

de-bankenfabriek.nl
Berenkoog 14, 1822 BJ  Alkmaar
tel. 072-5616126 of mob. 06-22694323
mail ons info@fabriekmeubels.nl
 
Stel online uw eigen modulaire bankstel samen! Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.