Moderne zitbanken

Moderne zitbanken

Direct contact; 072-5616126

Goedendag, welkom op de blogpagina van de-bankenfabriek.nl. Wilt u direct door naar de homepage klik dan op deze link; www.de-bankenfabriek.nl.

Als u op zoek bent naar en puur Nederlands product die klasse en design uitstraalt dan bent u bij de-bankenfabriek op het juiste adres. Wij maken onze moderne zitbanken in eigen fabriek, gemaakt van de allerbeste materialen zoals originele binnenvering, beuken rompen en het beste koudschuim. Daarnaast is de afwerking wat stoffering betreft, met zeer veel passie gemaakt.

Moderne zitbanken
Moderne zitbanken met hier de Roos

Zowel de moderne zitbanken Roos, Tulp en Madelief zijn zeer populair bij ons en vinden graag aftrek. Dit komt mede door het design, maar zeker ook door het zitcomfort. Vooral de zitbank Roos, door zijn fijne armlegger doet het geweldig. Maar wat vooral een succes is, zijn de ongekende mogelijkheden in modules. de moderne zitbanken zijn namelijk geheel zelf samen te stellen en welke opstelling dan ook. Naast de online keuze in stoffen, kun je in onze showroom kiezen uit meer dan 1000 stoffen zonder dat de prijs verandert.

Zitbanken modern
Zitbanken modern met hier de Madelief

Showroom

Niet alleen online zijn onze moderne zitbanken te bezichtigen maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om onze banken uit te proberen in onze mooie showroom te Alkmaar. Hier staan alle moderne zitbanken en landelijke zitbanken opgesteld in een huiselijke ambiance. Deze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken van maandag tot en met zondag, van 9.00 – 22.00.

Moderne zitbanken
Moderne zitbanken met hier de Tulp

Zitbanken service aan huis!

Uniek in Nederland is onze zitbanken service aan huis. Heeft u geen tijd om onze showroom te bezoeken, of zit u met de oppas van uw kinderen? Laat onze specialist met de bank van uw dromen bij u thuis komen met alle mogelijke stoffen en leerstalen. Onze adviseur gaat samen met u kijken wat de beste opstelling is en juiste kleurcombinatie. Deze service is geheel gratis maar wel bedoelt voor de serieuze klant!

Bellen voor een afspraak? 072-5616126

Moderne zitbanken
Moderne zitbanken met hier de Crocus.

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriekmeubels.nlFabriektafels.nlEetstoelenfabriek.nlFabriekverlichting.nlde-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.