Moderne strakke bank

Doordat u op zoek bent naar een moderne strakke bank bent u op onze blog pagina binnen gekomen. Wij hebben een kleine collectie moderne strakke bank maar met deze collectie heeft u wel veel verschillende mogelijkheden. Elke bank bestaat uit meer dan 18 elementen. Er bestaan meerdere maten poufen, een fauteuil, en een loveseat. Ook hebben wij uiteraard de 2 zit, 2,5 zit en de 3 zitbank onder onze mogelijkheden. Elke bank heeft een element met een arm links  en een arm rechts in drie maat voeringen. Ook zijn er tussenelementen verkrijgbaar vanaf een 1 zit zonder armen tot en met een 3 zit zonder armen. Dan een hoekelement links en rechts met daarbij een ottomane of een longchair. Helemaal in de stijl van nu en door de verschillende mogelijkheden altijd passend in uw interieur.

moderne strakke bank

                                                                        moderne strakke bank Roos

Wij hebben buiten onze moderne strakke bank ook een mooie collectie landelijke banken. Ook voor deze banken geldt dat ze meer dan 18 element mogelijkheden hebben en u ze dan ook helemaal naar eigen wens kunt samenstellen.

Banken service aan huis

Mocht u het lastig vinden om zelf te bepalen welke samenstelling u het beste past in uw eigen omgeving. Dan hebben wij voor u een plezierige service bedacht. U kunt de bank van uw keuze dan alvast zien doordat onze specialist bij u langs komt met de betreffende bank. Hij neemt dan ook alle mogelijke stoffen mee en kan ter plaatse adviseren welke opstelling en stof bij u het beste tot zijn recht komt. Mocht u hierover nog vragen hebben bel ons dan gerust.

Help-desk    072 5616126

Moderne strakke bank

                                                    Moderne strakke bank met onze diverse modellen

SHOWROOM

Berenkoog 14

1822 BJ  Alkmaar

Uiteraard hebben wij ook een showroom die u 7 dagen in de week, op afspraak! kunt bezoeken. Hier kunt u proefzitten en de verschillende modellen bekijken. Neem voor een afspraak contact op onder tel.nr:

06 22694323

moderne strakke bank

                                                     Nieuwe collectie moderne strakke bank najaar 2014

Kijkt u ook eens naar onze andere websites;

Fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl