Moderne stoelen en tafels

Hoewel de naam de-bankenfabriek doet vermoeden dat wij alleen banken verkopen kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld moderne stoelen en tafels. Wij leveren moderne stoelen en tafels in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij bijvoorbeeld pas de fauteuil Marc in ons assortiment opgenomen met daarbij passende eetkamerstoelen Neba. Dit zijn prachtige stoelen in vintage leder en verkrijgbaar in mooie moderne kleuren. Zij passen in zowel een landelijk als strak modern interieur. Bij een landelijk interieur zorgen zij juist voor een stoere touch. En in een strak interieur geven zij de perfecte vintage look met een robuuste uitstraling.

moderne stoelen en tafels

moderne stoelen en tafels waaronder fauteuil Marc

moderne stoelen en tafels

moderne stoelen en tafels waaronder eetkamer stoelen Neba

Stoere tafels

Bij de-bankenfabriek kunnen wij tafels leveren in verschillende maten en soorten. Met verscheidene soorten onderstel. Bijvoorbeeld met een kruispoot van staal of van aluminium. Dit geeft je tafel een extra stoere look. En is helemaal van deze tijd. Ook zijn de bladen leverbaar in verschillende kleuren waardoor er altijd wel een blad van uw keuze aanwezig is. Zo maken wij de tafel voor u zoals u hem wenst. Onze materialen zijn van zeer goede kwaliteit zodat u nog lang van uw stoere tafel kunt genieten.

moderne stoelen en tafels

moderne stoelen en tafels, mooie stoere tafel

Showroom

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u graag eerst eens zelf wilt zien en voelen voordat u tot aankoop over gaat. Daarom hebben wij naast onze web site ook een showroom in Alkmaar waar u 7 in dagen in de week een bezoek kunt brengen let wel alleen op afspraak. U kunt bellen voor een afspraak met onze helpdesk zij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.

helpdesk 072 5616126

kijk ook eens op onze andere websites zo krijgt u alvast een goede indruk

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl