Moderne longchair banken

Tegenwoordig zijn moderne longchair banken of banken met een ottomane heel populair. Bij je zoek tocht naar moderne longchair banken kom je al snel uit bij de-bankenfabriek. Wij leveren de mooiste moderne longchair banken van goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs. De banken zijn leverbaar in vele verschillende stoffen en zowel met een vaste- als  losse hoes stoffering. Je kunt de bank op een simpele manier online bestellen. Het leuke van de site van de-bankenfabriek is namelijk dat je kunt aanklikken welke bank je wens en daarbij de juiste kleur. Vervolgens verschijnt de bank in beeld in de door jou gewenste kleur. Het is ook mogelijk om een proefstaaltje van de stof op te vragen waardoor je de structuur van de stof beter kunt bepalen omdat dit op een beeldscherm lastig is. Zo wordt de keuze makkelijker gemaakt.

moderne longchair banken

                                      moderne longchair banken in verschillende modellen

Showroom bezoek op afspraak

Ondanks onze mooie site met configuratie mogelijkheden kunnen wij ons goed voorstellen dat je liever eerst de bank kan bezichtigen. En uiteraard proef wil komen zitten. Daarom hebben wij ook nog een gezellige showroom gerealiseerd. Deze showroom is gevestigd in Alkmaar. Je kunt hier een bezoek brengen mits je van te voren even een afspraak maakt. Onze showroom is namelijk alleen maar op afspraak geopend. Een bezoek is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. Bel gerust voor het maken van een afspraak of voor eventuele andere vragen.

Helpdesk bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur

072 5616126

moderne longchair banken

                                  moderne longchair banken maar ook kleurrijke fauteuils

Zoals je hierboven kunt zien, leveren wij niet alleen banken maar eigenlijk alles wat met woninginrichting te maken heeft. Kijk eens rond op onze andere websites om zien wat wij zoal kunnen leveren.

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

moderne longchair banken

                                    moderne longchair banken met leuke eethoekbankjes