moderne design bank

Moderne design bank

Wanneer u op zoek bent naar een moderne design bank, dan komt u al snel bij de-bankenfabriek terecht. Wij leveren uw moderne design bank van zeer goede kwaliteit en in de prachtigste kleuren. Kleur is wat we tegenwoordig steeds meer gaan zien in de moderne interieurs. Dat geeft een frisse en krachtige uitstraling in uw woonkamer. Daarbij wordt het vaak gecombineerd met wat basis kleuren er om heen zodat het geheel toch een bepaalde rust uitstraalt. U kunt bij de-bankenfabriek ook vrijblijvend gebruik maken van onze interieur specialist. Hij weet als geen ander de juiste balans te vinden in uw interieur.

moderne design bank
                                                               moderne design bank freesia

Via onze website van de-bankenfabriek kunt u uw moderne design bank geheel samenstellen naar eigen wens. Wilt u een 2 zit-, 2.5 zit- of 3 zitbank dan kunt u dit aangeven op onze site. Hier kunt u dan ook direct aangeven in welke stof u deze wilt en met welk pootje, waarna u de bank in het scherm ziet verschijnen in de door u gewenste samenstelling. Zo krijgt u een heel goed beeld van hoe uw moderne design bank er uiteindelijk uit gaat zien. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de fysieke winkel waarbij u het vaak moet doen met een stofstaal en u zich daarbij een voorstelling moet maken van uw uiteindelijke bank.

moderne design bank
                                                                Nieuwe collectie moderne design bank

Showroom

Wilt u liever persoonlijk contact en wilt u daarbij de bank van uw keuze uitproberen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben een prachtige showroom in Alkmaar die 7 dagen in de week geopend is. Let wel dit kan alleen op afspraak!

Voor het maken van een afspraak of voor alle overige vragen kunt u ons bellen via onze helpdesk, 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

moderne design bank
                                                                         moderne design bank Crocus

Bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.