Moderne banken Akmaar

Moderne banken

Bij de de-bankenfabriek hebben wij meerdere moderne banken zoals bijvoorbeeld de bank Roos, Tulp of Acacia.  Deze banken zijn populair vanwege hun moderne uitstraling maar zeker ook vanwege het prettige zitcomfort! De mogelijkheden zijn ongekend. Wilt u de zitbank als fauteuil, loveseat, poef, 2 zits, 2,5 zits of als 3 zitbank, of toch als ottomanbank, longchairbank of als hoekbank. Bij de-bankenfabriek kan dit allemaal via onze unike configurator. Tevens kunt u kiezen uit een RVS rond pootje of een RVS strakke rechte poot.

Ook de manier van stofferen is bij deze moderne banken uniek te noemen, vooral omdat in de hoeken er in een 45º hoek is door gestoffeerd wat de bank exclusief maakt. De keuze in stoffen is enorm met meer dan 60 kleur en kwaliteit gradaties. Met een simpele klik op de stof ziet u de bank in de desgewenste stof verschijnen. Laat u leiden door deze mooie site en geniet van de mogelijkheden.

De moderne banken zijn te bezichtigen in onze mooie showroom in Alkmaar waar u onder het genot van een kop koffie het zitcomfort op de proef kunt stellen. Maar daar zal het niet aan ontbreken met zijn massief houten romp, afgewerkt met multiplex en nosag vering. Wat al gauw garant staat voor 15 jaar zitcomfort. Tevens is de kwaliteit dusdanig goed dat het zelfs interessant is om na verloop van jaren de fauteuil, bank, hoekbank, ottomanbank, longchairbank of poef te laten herstofferen.

Moderne banken
Moderne banken waaronder deze prachtige bank afgeleverd bij een klant

 

Moderne banken
Moderne banken ons topmodel thuis bij de klant.

Voor meer inspiratie bezoek ook eens 1 van onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.