Moderne banken

Bij de de-bankenfabriek komen wij met slechts twee modellen moderne banken, de Tulp en de Roos. Echter zijn dit wel twee modellen moderne banken waarvan de mogelijkheden ongekend zijn. Wilt u de zitbank als fauteuil, loveseat, poef, 2 zits, 2,5 zits of als 3 zitbank, of toch als ottomanbank, longchairbank of als hoekbank. Bij de-bankenfabriek kan dit allemaal via onze unike configurator. Tevens kunt u kiezen uit een RVS rond pootje of een RVS strakke rechte poot.

Bankenfabriek moderne bankstellen

Bankstellen modern

Ook de manier van stofferen is bij deze moderne banken uniek te noemen, vooral omdat in de hoeken er in een 45º hoek is door gestoffeerd wat de bank exclusief maakt. De keuze in stoffen is enorm met meer dan 60 kleur en kwaliteit gradaties. Met een simpele klik op de stof ziet u de bank in de desgewenste stof verschijnen. Laat u leiden door deze mooie site en geniet van de mogelijkheden.

Beide moderne banken zijn te bezichtigen in onze mooie showroom in Alkmaar waar u onder het genot van een kop koffie het zitcomfort op de proef kunt stellen. Maar daar zal het niet aan ontbreken met zijn massief houten romp, afgewerkt met multiplex en nosag vering. Wat al gauw garant staat voor 15 jaar zitcomfort. Tevens is de kwaliteit dusdanig goed dat het zelfs interessant is om na verloop van jaren de fauteuil, bank, hoekbank, ottomanbank, longchairbank of poef te laten herstofferen.

Koop en ruil!

Moderne banken

Moderne banken bij de de-bankenfabriek.nl met de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te bezichtigen.

Mocht u interesse zijn gewekt in onze moderne banken en wilt u overgaan tot aankoop, bedenk dan dat wij ook de “koop en ruil in” actie hebben. Hierover kunt u alles lezen op de homepage door op de banner “koop en ruil in” te klikken. Wij willen graag minder bedeelden helpen door bij ons gratis uw tweede hands bank op te kunnen halen. U krijgt van ons een kleine vergoeding voor uw oude bank en halen hem ook nog weg bij u.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl