Moderne banken

Bij de de-bankenfabriek hebben wij meerdere moderne banken zoals bijvoorbeeld de bank Roos, Tulp of Acacia.  Deze banken zijn populair vanwege hun moderne uitstraling maar zeker ook vanwege het prettige zitcomfort! De mogelijkheden zijn ongekend. Wilt u de zitbank als fauteuil, loveseat, poef, 2 zits, 2,5 zits of als 3 zitbank, of toch als ottomanbank, longchairbank of als hoekbank. Bij de-bankenfabriek kan dit allemaal via onze unike configurator. Tevens kunt u kiezen uit een RVS rond pootje of een RVS strakke rechte poot.

Ook de manier van stofferen is bij deze moderne banken uniek te noemen, vooral omdat in de hoeken er in een 45º hoek is door gestoffeerd wat de bank exclusief maakt. De keuze in stoffen is enorm met meer dan 60 kleur en kwaliteit gradaties. Met een simpele klik op de stof ziet u de bank in de desgewenste stof verschijnen. Laat u leiden door deze mooie site en geniet van de mogelijkheden.

De moderne banken zijn te bezichtigen in onze mooie showroom in Alkmaar waar u onder het genot van een kop koffie het zitcomfort op de proef kunt stellen. Maar daar zal het niet aan ontbreken met zijn massief houten romp, afgewerkt met multiplex en nosag vering. Wat al gauw garant staat voor 15 jaar zitcomfort. Tevens is de kwaliteit dusdanig goed dat het zelfs interessant is om na verloop van jaren de fauteuil, bank, hoekbank, ottomanbank, longchairbank of poef te laten herstofferen.

Moderne banken

Moderne banken waaronder deze prachtige bank afgeleverd bij een klant

 

Moderne banken

Moderne banken ons topmodel thuis bij de klant.

Voor meer inspiratie bezoek ook eens 1 van onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl