Moderne banken Amsterdam

Je bent op zoek naar  moderne banken Amsterdam en zodoende terecht gekomen op de blog pagina van de-bankenfabriek.nl. Wij zijn een online winkel waarbij je jouw favoriete bank kunt samenstellen doormiddel van ons configuratie systeem. Dit is leuk maar vooral handig omdat je zo al direct kunt zien hoe jouw bank er daadwerkelijk gaat uitzien. Onze banken zijn veelal van puur Nederlands fabrikaat en hebben een uitstekende kwaliteit en zeer prettig zit comfort. Daarbij hebben wij de keuze uit vele verschillende soorten stoffen waarbij de prijs hetzelfde blijft.

Moderne banken Amsterdam

Moderne banken Amsterdam zoals hier bij een klant geleverd.

Moderene banken Amsterdam

Moderne banken Amsterdam, hier de populaire bank Roos.

Showroom in Alkmaar

Uiteraard kunnen wij ons goed voorstellen dan je misschien liever eerst de bank wilt uitproberen voordat je tot bestelling over gaat. Voor deze klanten hebben wij daarom buiten onze van de-bankenfabriek.nl om ook een showroom in Alkmaar gerealiseerd. Deze showroom is te bezoeken 7 dagen in de week maar let wel hiervoor moet wel een afspraak gemaakt worden. Het betreft hier namelijk een gesloten showroom en anders sta je wellicht voor een gesloten deur. Een voordeel van het maken van een afspraak is wel dat we hierdoor gericht alle tijd hebben voor onze klant. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur: 072 5616126

Moderne banken Amsterdam

Moderne banken Amsterdam waaronder de Crocus.

de-bankenfabriek.nl en meer…..

In onze showroom vind je niet alleen moderne banken maar uiteraard ook landelijke banken daarbij verkopen wij o.a. ook tafels, stoelen, kasten etc.  Eigenlijk bijna alles wat met je interieur te maken heeft. Dit komt omdat wij complete huizen inrichten en daarvoor uiteraard vele mogelijkheden kunnen bieden. Kortom een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard. Uiteraard kun je veel van onze producten online terug vinden. Kijk hiervoor eens op 1 van onze andere sites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl