Moderne bank online

Op google heeft u het zoekwoord “moderne bank online” ingetoetst en bent zodoende op de site van de-bankenfabriek terecht gekomen. Wij bieden een collectie moderne bankstellen aan die uniek zijn omdat er van elk model wel 18 elementen zijn waardoor u de bank kunt creëren die past in uw interieur. Ook hebben de meeste moderne banken keuze uit twee mooie rvs poten, namelijk recht en strak en rond. Buiten de online stofkeuze kunt u ook in onze showroom kiezen voor meer dan 500 stoffen waarbij de prijzen gelijk blijven als getoond op de website. Laat u vrijblijvend inspireren op onze unieke site waarbij de bank in de stof verschijnt die u aan klikt.

Moderne bank kopen

                                                      Moderne bank kopen met onze zitbank “Roos”,

Al onze moderne zitbank kopen bestaan uit meer dan 18 elementen zoals eerder beschreven. Hiermee wordt bedoelt dat elk model twee of drie poefen heeft, een fauteuil, een loveseat, een drietal zitbanken met arm links of arm rechts, drie tussen elementen (soms meer) zonder armen, een hoekelement en vervolgens een longchair en een ottomane. Zoals u leest zijn de mogelijkheden werkelijk onbeperkt. Of u nu een hoekbank wilt of een driezits met een longchair aan 1 kant of gewoon een driezits in combinatie met een fauteuil en poef, het kan allemaal met elk model.

moderne bank online

                                          Nieuwe collectie strakke moderne bank online najaar 2014

Banken service aan huis!

Uniek in Nederland en voor een online zitbanken winkel bieden wij u onze zitbanken service aan huis. Op afspraak en op route planning komen wij dan met de zitbank van uw dromen langs met alle bijpassende stoffen. Ter plaatse geven wij u advies welke elementen er het beste staan in uw interieur. en wij bepalen samen met u de juiste stof. Deze akte kost helemaal niets als u slaagt. Mocht het zo zijn dat u het nog op u in wilt laten werken of er een paar dagen over wilt nadenken, dan kost het u slechts € 50,= voor gedane moeite en wat benzine. Uniek!!!

moderne bank online

                                         Al onze moderne bank online worden professioneel bezorgd

Kijk ook eens op onze ander websites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl