Moderne bank Almere

Moderne bank Almere

om direct naar de website te gaan klik op logo!

In jouw zoektocht naar moderne bank Almere ben je op een blog pagina van de-bankenfabriek terecht gekomen. Bij de-bankenfabriek leveren wij moderne bank Almere van een zeer goede kwaliteit en met oog voor smaak en detail. Het zitcomfort is van een hoog niveau en onze klanten zijn dan ook zeer te spreken over onze moderne banken. Daarbij kun je kiezen uit vele verschillende stoffen waarbij het in verreweg de meeste gevallen niet uitmaakt welke stof je kiest de prijs blijft hetzelfde. Ook kun je kiezen uit meerdere soorten poten voor onder de bank zodat je de bank kunt aanpassen aan de stijl die jij het mooiste vind.

moderne bank Almere
moderne bank Almere waaronder onze elementenbank Roos

Showroom in Alkmaar

Natuurlijk kunnen wij ons zeer goed voorstellen dat je niet over een nacht ijs wilt gaan en het daardoor lastig vind om puur via onze site een moderen bank Almere te kopen. Om deze reden hebben wij dan ook een showroom waarbij onze klanten zelf kunnen komen proefzitten om zo beter een keuze te kunnen maken. Onze showroom in Alkmaar kun je bezoeken maar hiervoor dien je wel eerst van te voren een afspraak te maken aangezien wij alleen op afspraak voor onze klanten geopend zijn. Afspraken zijn in overleg mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. Bel gerust met onze helpdesk voor het maken van een afspraak of voor eventuele overige vragen.

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur 

072 5616126

moderne bank Almere
moderen bank Almere hier een strakke versie bij de klant thuis

De-interieurspecialist.nl

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien verkopen wij niet alleen banken maar kun je bij ons terecht voor de meest denkbare benodigdheden betreffende jouw interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan laminaat, gordijnen, lampen, schilderijen etc..

moderne bank Almere
moderne bank Almere waaronder ook een eethoekbankje

Voor meer informatie en ideeën kijk ook eens rond op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

fabriekverlichting.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.