Modern wonen

Modern wonen

Modern wonen in een appartement aan zee

Voor degene die modern wonen, heeft de-bankenfabriek.nl, fabriekmeubels.nl, fabriekverlichting.nl en de-interieurspecialist.nl alles in huis om u van dienst te zijn. de-bankenfabriek.nl heeft een prachtige zitbank Roos en Tulp die in alle mogelijke modellen leverbaar zijn. Van een fauteuil, loveseat, poef, 2 zit-, 2,5 zit-, 3 zitbank, longchair bank, ottomanbank tot een hoekbank aan toe. Deze banken zijn leverbaar met een rond RVS pootje en een vierkant RVS pootje. Maar ook de eetstoel Pioen en eetbank Zonnebloem zijn heel modern in uitvoering en leverbaar als armstoelen en zonder armen en in drie maten bankjes.

Modern wonen

Modern wonen met een design TV meubel op maat gemaakt bij de-interieurspecialist.nl

Zowel Fabriekmeubels.nl als fabriek verlichting.nl hebben een groot aantal zeer moderne lampen die het modern wonen zeer aangenaam maken. Bij fabriekverlichting.nl kunt u ze in alle soorten krijgen, Van Hanglamp, wandlamp, plafondlamp, staande lamp, tafellamp tot spots aan toe.

Modern wonen

Modern wonen doe je bij Fabriekmeubels.nl, de-bankenfabriek.nl en de-interieurspecialist.nl

 Bij Fabriekmeubels.nl hebben wij ook nog de moderne serie kasten Square die u zowel aan de buiten zijde als aan de binnenzijde zelf kunt  samenstellen. Ook kunt u kiezen voor RVS of bronzen handgrepen. Maar ook moderne eettafels, salontafels, bijzettafels, tv-meubelen en zelfs een exclusieve lijn die uitstekend voldoen in een modern interieur heeft deze site te bieden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze sites te bezoeken. en mocht u twijfelen of er niet uit komen dan kunt u ook nog contact opnemen met onze interieur specialist die vrijblijvend bij u thuis komt en zorgt dat uw modern wonen interieur volledig in balans en harmonie komt met datgeen wat u eventueel al in huis heeft staan. Hij kan u zelfs meenemen naar het HTC (Home Trade Center) te Nieuwegein en het ETC (European Trade Center) te Culemborg waar u alles vindt op het modern wonen gebied. Slaagt u daar niet dan slaagt u waarschijnlijk nergens.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak; 072-5616126 of mobiel 06-22694323.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl