Meubels

Voor direct contact bel 072 5616126

Wanneer je op zoek bent naar meubels dan ben je bij de-bankenfabriek , fabriekmeubels, de-interieurspecialist, fabriekverlichting, eetstoelenfabriek en fabriektafels op de juiste plek. Wij leveren mooie banken van goede kwaliteit maar ook eettafels en eetstoelen met daarbij eventueel prachtige verlichting. Ook voor je nieuwe vloer of gordijnen en wanddecoratie kun je bij ons terecht. Wij hebben 6 websites waar je onze producten kunt vinden en daarnaast is er een showroom in Alkmaar gevestigd waar al onze sites samen komen door in een sfeervolle ambiance onze meubels te showen. Onze adviseur heeft jarenlange ervaring in het vak en helpt graag bij het maken van het perfecte plaatje voor jouw interieur.

Meubels
Meubels thuis bij de klant

Bank op maat

Buiten onze standaard maten is het ook mogelijk om je bank speciaal op maat te laten maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan een erker bank dit vraagt om een specifieke vorm. Hiervoor is het handig om eerst een bezoek te brengen aan onze showroom om te bepalen of de bank een prettig zitcomfort heeft. Heb je je keuze gemaakt dan komt onze adviseur thuis langs om een mal te maken waarna de erker bank voor je gemaakt wordt. Maar ook kleine aanpassingen aan een bank behoort vaak tot de mogelijkheden. Wij denken graag met onze klant mee.

Meubels
Meubels waaronder deze erker bank geleverd volgens wens van de klant.

Eetstoelen en tafels

Bij ons vind je prachtige eetstoelen en tafels van het Nederlandse merk Nouvion wij hebben daadwerkelijk alle eetstoelen in onze showroom staan zodat je een ruime keuze hebt om een heerlijk zittende eetstoel te vinden. Daarbij is deze ook nog eens van een hoogwaardige kwaliteit.

Meubels
Meubels waaronder eetstoelen en eetbankje van Nouvion

Showroom in Alkmaar op afspraak geopend

Om een goed beeld te krijgen van wat wij zoal voor je kunnen betekenen qua interieur kun je uiteraard onze websites bekijken, het is ook mogelijk om hiervoor een bezoek te brengen aan onze showroom. De showroom is sfeervol ingericht en onder het genot van een verse kop koffie of cappuccino helpt onze interieur adviseur je graag met een goed advies. Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur

072 5616126

Meubels
Meubels , interieur advies.

Voor meer inspiratie kijk ook eens op 1 van onze andere sites:

de-interieurspecialist.nl

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

eetstoelenfabriek.nl

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.