Meubels op maat

Meubels op maat

Meubels op maat
Ook design TV meubels op maat gemaakt bij de-interieurspecialist.nl

Ook voor meubels op maat is er eigenlijk maar één goed adres en dat is van de-interieurspecialist.nl en uiteraard alle sites die daar weer aan gebonden zij zoals fabriekmeubels.nl en fabriekverlichting.nl of van de-bankfabriek.nl. Het maakt niet uit wat u op maat wilt laten maken, van een ensuite, inloopkast of voor een prachtige design TV-meubel, bij ons zijn meubels op maat in alle categorieën te verkrijgen. Zelfs voor speciale wensen zoals een ledikant of aparte eettafel zijn wij u graag van dienst. Ook wat houtsoort kunnen wij eigenlijk wel aan alle wensen voldoen, eiken, mahonie, noten, grenen of teakhout behoren tot de mogelijkheid. Maar ook meubels op maat gemaakt van MDF, HDF, HDL of multiplex en spaanplaat zijn materialen waar wij wel raad mee weten. Laat u gewoon vrijblijvend adviseren voor uw meubels op maat en kom langs voor een afspraak met onze interieur adviseur en meubelmaker. Zij zullen samen met u tot het ultieme meubel komen. Ook zijn wij in het bezit van een stofvrije ruimte waar al onze meubele op maat worden gespoten in elke wenskleur.

Meubels op maat
Ensuite op maat gemaakt met glas en lood en LED verlichting aan beide zijde.

Ook zitmeubelen op maat.

Bij de-interieurspecialist en de-bankenfabriek kunt u zelfs zitbanken of fauteuils op maat laten maken. Laatst hebben wij nog 2 banken in een grote erker op maat gemaakt. Deze twee banken hebben geen achterpoten want deze rusten op de lage vensterbank waar de radiatoren onder zitten. De banken lopen met de erker mee zoals je kunt zien op de onderste foto. Ook fauteuils kunnen wij aanpassen naar uw persoonlijke smaak. Laat ook hier u vrijblijvend in adviseren.

En wilt u van alles echt op de hoogte blijven, download dan de app van Fabriekmeubels op al onze sites.

Meubels op maat
Maar ook speciale banken op maat, in dit geval in een erker.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.