meubels kopen

Meubels kopen
Meubels kopen doe je bij Fabriekmeubels.nl, de-bankenfabriek.nl en de-interieurspecialist.nl

Meubels kopen

Wanneer je op zoek bent naar meubels dan gebeurt dat tegenwoordig meestal online. Via de computer, ipad of smartphone vindt je op google de mooiste meubelen. Fabriekmeubels.nl is zo’n online woonwinkel waar je vele mooie meubelen kunt uitzoeken. Via onze unieke configurator kun je zelf je eigen meubel samenstellen met een simpele muisklik. Je kan bijvoorbeeld je eigen bank samenstellen via 1 model. Deze is er als poef, fauteuil, loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, 3,5 zitbank, ottomanbank, longchairbank en als hoekbank met ook weer vele tussenelementen. Vervolgens kun je daar weer jouw stof op uitzoeken en het kleur pootje bepalen en daar is jouw bank online. Dit in tegenstelling tot de reguliere meubelzaken waar je het moet doen met kleine proef monsters om te bepalen hoe de bank wellicht gaat worden. Ook kan dit met de eettafels, kasten, tv-meubelen, en eetstoelen gedaan worden. Echt een tool die als speelgoed voor volwassenen is. Je kunt eindeloos combineren op deze leuke site. Maar ook prachtige bontmantel plaids van ongekende luze staan erop. En Prachtige litho’s van Willem Haenraets. Teveel om op te noemen. Laat je vrijblijvend inspireren op deze unieke website.

Meubels kopen
Prachtige bontmantel plaids (throw over) van Winther Home

Showroom alleen op afspraak!

In Alkmaar hebben zij een showroom waar je terecht kunt om de meubels te bekijken. Meubels kopen in alkmaar zou je verwachten in de binnenstad maar fabriekmeubels.nl zit op industrieterrein “Beverkoog” om vooral de overhead kosten laag te houden, Jij wilt toch niet betalen voor een dure lokatie, of duur personeel, of waar de hele dag het licht brand, Je wilt betalen voor het product, en daarom is onze showroom zeven dagen per week alleen op afspraak open. Zo houden wij de kosten laag wat jij weer terug vindt in de prijzen van de collectie meubelen.

Meubels kopen
Meubels kopen in alkmaar voor bijvoorbeeld de kast Square. Die jezelf online kunt samenstellen.

Adres;

Je kunt Fabriekmeubels.nl en de-bankenfabriek.nl vinden op industrieterrein “Beverkoog”

Berenkoog 14

1822 BJ  Alkmaar

Tel. 072-5616126 (van 9.00-22.00)

info@fabriekmeubels.nl

Meubels kopen

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.