Meubelen alkmaar

Meubelen alkmaar
Fabriekmeubels.nl levert alle meubels verkrijgbaar in Nederland

Meubelen alkmaar

Bij de vier online woonwinkels van Hans Gonggrijp kunt u vele meubelen Alkmaar kopen. Dit kunt u doen via fabriekmeubels.nl, de-bankenfabriek.nl, fabriek verlichting.nl of voor een totaal advies bij de-interieurspecialist.nl

Fabriekmeubels.nl

Fabriekmeubels

Fabriekmeubels.nl is ontstaan in 2009, toen de crisis uitbrak en onlinewinkels op internet een belangrijkere rol begonnen in te nemen. Na een jaar voorbereidingen en overleg met diverse leveranciers is op 22 januari 2011 fabriekmeubels.nl een feit. Vanaf de eerste dag tot nu is het een groot succes en weten steeds meer klanten de site te vinden. Op deze site kunt u uw meubels, van kast tot bank, zelf samen stellen met behulp van onze unieke configurator. Welke kleur wilt u aan de buiten- of binnenzijde van uw kast die u heeft uitgekozen? Of welke type stof en welke kleur wilt u op uw bank? Welke beits wilt u op uw tafel? U ziet direct in beeld hoe uw meubel eruit komt te zien, dit in tegenstelling tot reguliere winkels, waarbij u het moet doen met kleine proefstalen om tot het ultieme meubel te komen. Fabriekmeubels.nl is de online woonwinkel van Nederland. En staat uw meubel niet op de site, dan wil dat niet zeggen dat wij het niet (goedkoper) kunnen leveren. U wilt toch ook niet betalen voor een dure locatie of duur personeel? U betaalt bij ons voor het product. Dus bent je op zoek naar meubelen Alkmaar kom dan gerust op afspraak langs in onze showroom.

Meubelen alkmaar
Een intérieur net compleet gemaakt in Rotterdam. Grote zitbank Anemoon met kast Square en eettafel Henriette.

Fabriekverlichting.nl


Fabriekverlichting

Na het overweldigende succes van Fabriekmeubels.nl kon een uitbreiding met een lampensite niet uitblijven. Inmiddels, na een half jaar, zijn wij de grootste en goedkoopste onlineverlichtingszaak van Nederland. En dankzij onze unieke filter vindt jij jouw lamp in een handomdraai. Of het nu gaat om een hanglamp, wandlamp, staande lamp, tafellamp, videlamp of plafondlamp, Fabriekverlichting.nl heeft het:  van apart tot bijzonder en van klassiek tot modern. Tevens hanteren wij een maximale levertijd van tien werkdagen en bieden wij u een retourgarantie. En mocht u een lichtplan nodig hebben, dan kan onze interieurspecialist u thuis of op de zaak van dienst zijn. Hij neemt bij een grotere opdracht de mensen zelfs mee naar de lichtstudio-etage van het HTC (Home Trade Centre) te Nieuwegein. Mocht je daar niet slagen dan slaag je waarschijnlijk nergens.

Meubelen alkmaar
Bijzondere lamp Global

de-bankenfabriek.nl

de-bankenfabriek

Hij is nog maar net in de lucht, deze fantastisch mooie, nieuwe site. Uniek in aanzicht en gebruiksgemak. Je stelt online uw eigen bank samen. Je wilt een driezitsbank met een heerlijk comfort, met zilveren poten en in een sterke, rode stof? Kies dan bijvoorbeeld voor de Lelie 3 -zits, kies de juiste kleur voor de poten en kies vervolgens voor de stof Kiss red. Je ziet daarna de bank groot in beeld. Dit geeft u een heel duidelijk idee van hoe jouw bank eruit gaat zien. Uiteraard snappen wij dat jij er eerst ook nog op wilt zitten en dat kan natuurlijk in onze mooie showroom in Alkmaar. Alle modellen staan hier opgesteld om uit te proberen. In reguliere interieurwinkels moet je het vaak doen met een staaltje van 10 x 20 cm, waardoor jij moeilijk een totaalbeeld kunt vormen. Je moet maar afwachten of het mooi wordt. Bij ons heb jij online jouw keuze al bepaald en dat tegen veel scherpere prijzen. Nog een sterk punt is dat alles in Nederland geproduceerd wordt, waardoor er constant controle is op de kwaliteit van jouw bank. Ook proefstaaltjes kun  je aanvragen via deze site om, alvorens de showroom te bezoeken, jouw keuze al te bepalen.

Meubelen alkmaar
Deze grote zitbank Anemoon is 4 mrt. breed, de fauteuil is de loveseat Hyacinth

De-interieurspecialist.nl

Zijn vak is interieurspecialist Hans Gonggrijp met de paplepel ingegoten. Al op veertienjarige leeftijd beschikt hij over een gretige nieuwsgierigheid en werkt hij op zijn vrije middagen bij Good-Housing in Alkmaar. Zijn leermeesters zijn geschoold op hoog klassiek niveau en bedienen de elite van Nederland. Als zijn eigen vader twee jaar later een eigen onderneming start in meubelen Alkmaar, helpt Hans vanzelfsprekend mee de exclusieve interieurzaak groot te maken.

Hans Gonggrijp wil echter graag alle facetten van het vak leren. En zo begint hij als handelsagent langs de weg met bijzondere accessoires. Niet zonder succes: met enthousiasme richt hij zich vervolgens op de detailhandel. Hij leert het vak van meten en plattegronden lezen bij gordijn- en tapijtwinkels en boekt jarenlang groot succes als bedrijfsleider bij verschillende interieurzaken. Veel kennis en ervaring rijker, start hij vervolgens zijn eigen interieurzaak in Overveen, gespecialiseerd in kleurrijke en aparte interieurs op hoog niveau. Klanten komen van ver naar zijn winkel om advies in te winnen en velen van hen volgen hem tot op de dag van vandaag.

Maar de wereld verandert en daarmee ook de behoefte van de consumenten. Steeds vaker kiezen zij voor transparant en gebruiksvriendelijk winkelen online. Vanuit die gedachte twijfelt Hans Gonggrijp geen moment en vindt in januari 2011 zijn passie in Fabriekmeubels.nl. Een onlinewoonwinkel die beschikt over een unieke tool waarmee klanten hun meubels zelf kunnen samenstellen en direct het resultaat kunnen bekijken. Van de handgrepen tot de bekleding, ieder detail is aan te passen naar eigen smaak.

Dankzij de vliegende start van Fabrieksmeubels.nl groeit de garage alias showroom van Hans binnen enkele maanden uit zijn jasje. Inmiddels kunnen klanten terecht in een prachtig pand aan de Berenkoog 14 te Alkmaar, een volledig aangeklede en bijzonder inspirerende ruimte. Meubelen alkmaar kunnen hier op aanvraag ook op maat worden gemaakt in de eigen werkplaats. Tevens biedt Hans vrijblijvend advies aan huis: deze onverwachts persoonlijke service is in zijn ogen de beste manier om tot een verrassend en creatief interieur te komen.

Meubelen alkmaar
Onze interieur specialist Hans Gonggrijp

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.