Luxe slaapbanken

NIEUW! Luxe slaapbanken bij de-bankenfabriek.

Luxe Slaapbanken

Geheel nieuw bij de-bankenfabriek zijn onze luxe slaapbanken. Wij beginnen er met drie, namelijk “De slaapbol”, de luxe slaapbank “Klaver” en de prachtige en goedkope slaapbank “Dotter”. Stuk voor stuk puur Hollandse kwaliteit zoals u dat gewend bent bij de-bankenfabriek. Allemaal te verkrijgen in 12 moderne stoffen die een Martindale hebben van 40.000 dus erg sterk. Deze drie luxe slaapbanken staan bij ons in de showroom opgesteld zodat u kunt proef zitten en proef liggen. De matrassen zijn gemaakt van koudschuim en liggen voortreffelijk.

Luxe slaapbanken

NIEUW! Luxe slaapbanken met hier de “Dotter”.

Ook onze luxe slaapbanken worden geheel gratis in heel Nederland bezorgd aan huis met uitzondering van de waddeneilanden. Ook in het buitenland kunnen wij deze banken bezorgen maar ook hier geldt een meerprijs op het transport. De bijkomende kosten voor de waddeneilanden zijn  in overleg net zoals voor het buitenland. Bel gerust onze help-desk voor meer informatie. Onze showroom kunt u bezoeken zeven dagen in de week van 9.00 – 22.00 op afspraak! Voor het maken van een afspraak kunt u bellen op nummer 072-5616126 of mailen naar info@fabriekmeubels.nl. 

Luxe slaapbanken

NIEUW! Luxe slaapbanken met hier de “Klaver”.

Advies aan huis

Bij de-bankenfabriek kunt u ook een persoonlijk advies aan huis krijgen en dat niet alleen voor luxe slaapbanken. Maar u kunt ook advies krijgen voor een totaal interieur advies op maat. Of het nu gaat om een zitbank of een kast op maat of dat u een totale metamorfose van uw interieur wilt. Onze interieur specialist komt vrijblijvend bij u thuis om alles met u te bespreken. Wilt u ook zo’n advies op maat? Ook dan kunt u bellen op 072-5616126 of mailen op info@fabriekmeubels.nl voor het maken van een afspraak.

Luxe slaapbanken

Al onze luxe slaapbanken worden professioneel bezorgd aan huis.

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekverlichting

fabriektafels

Fabriekmeubels

de-interieurspecialist