Luxe slaapbanken Utrecht

Wanneer je een beperkte woonkamer hebt maar je wilt toch graag een gezellige kamer die ook ruimte biedt om te kunnen slapen. Dan ben je op zoek naar luxe slaapbanken Utrecht, zodoende ben je op onze blog pagina terecht gekomen. De-bankenfabriek vindt sfeer en comfort ook heel belangrijk vandaar dat we nu ook luxe slaapbanken Utrecht kunnen leveren. Deze slaapbanken zien er in het geheel niet uit als een simpele slaapbank. Eerder ogen ze als een prachtige bank, waarvan je in eerste instantie helemaal niet het idee hebt dat het een slaapbank betreft. De slaapbanken zijn allemaal van zeer goede kwaliteit en hebben een prachtige uitstraling.

Luxe slaapbanken Utrecht

l                                                     uxe slaapbanken Utrecht met chais lounge

Zoals je kunt zien hebben we rekening gehouden met de wensen van deze tijd. Zodoende hebben we niet alleen de normale 3 zitsbankjes maar ook een slaapbank waar een chaise longe aan vast zit. Bij al onze slaapbanken heeft u de keuze uit 12 verschillende soorten stoffen. Deze stoffen zijn van een heel goede kwaliteit te noemen en hebben dan ook een martindale van 40.000. Daarbij worden alle slaapbanken geleverd met een lekker koudschuim matras. Hierdoor kun je optimaal genieten van je nachtrust.

Luxe slaapbanken Utrecht

                                                     het slaapgedeelte van Luxe slaapbanken Utrecht

Showroom op afspraak

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het wellicht lastig is om een keuze te maken voor de juiste slaapbank online. Vandaar dat het bij de-bankenfabriek ook mogelijk is om langs te komen in onze showroom in  Alkmaar. De Showroom is 7 dagen in de week geopend let wel alleen op afspraak! Hier kun je zelf testen hoe de slaapbanken zitten en liggen. Bel gerust met onze helpdesk zij kunnen je helpen bij het maken voor een afspraak en zijn er uiteraard ook voor alle andere vragen. Onze helpdesk is bereikbaar alle dagen van 9.00 tot 22.00.

Helpdesk 072 5616126

luxe slaapbanken Utrecht

                                     Luxe slaapbanken Utrecht met als voorbeeld de slaapbol

Kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl fabriektafels.nl fabriekverlichting.nl de-interieurspecialist.nl