Luxe slaapbanken Leiden

Nieuw bij de-bankenfabriek zijn onze prachtige luxe slaapbanken Leiden. Speciaal voor alle studenten in Leiden die ook graag comfortabel in hun vaak niet al te ruime studentenkamer willen kunnen zitten en liggen. Onze luxe slaapbanken zijn daarbij een uitkomst omdat ze niet meer zoals voorheen vaak het geval was er ook echt uitzien als een slaapbankje. Gammel en het model was ook niet echt bijzonder. De luxe slaapbanken Leiden van de-bankenfabriek zien er echt helemaal uit zoals de bankstellen van deze tijd! Er is er zelfs 1 met een chais lounge er in verwerkt. Waarbij je dus heerlijk languit aan je studie kunt beginnen of natuurlijk lekker relaxed tv kan kijken. Het kan allemaal.

Luxe slaapbanken Leiden

                                                              luxe slaapbanken Leiden met chais lounge

Al onze slaapbanken zijn uitgerust met een heerlijk koudschuim matras. Dit zorgt voor een comfortabele nachtrust. Daarbij kun je op alle banken ook nog eens kiezen uit 12 zeer sterke stoffen van een goede kwaliteit. Zo past de slaapbank zich aan naar jouw eigen smaak. De banken zijn in een handomdraai om te vormen naar een bed en net zo makkelijk weer terug te vormen. Dit is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Dus je studentenkamer ziet er zo weer snel opgeruimd uit.

luxe slaapbanken Leiden

                                           Luxe slaapbanken Leiden met als voorbeeld de slaapbol

Helpdesk 072 5616126

Heb je nog vragen? Je kunt alle dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur terecht bij onze helpdesk zij staan je graag te woord. Ook voor het maken van een afspraak voor onze showroom in Alkmaar kunt je onder dit telefoonnummer terecht. Onze showroom is 7 dagen in de week geopend. Let wel, dit kan alleen op afspraak!

luxe slaapbanken Leiden

                                           luxe slaapbanken Leiden waaronder het klassieke model Klaver

Heb je een iets klassiekere smaak dan kom je al gauw bij de luxe slaapbank Klaver terecht. Ook dit is een prachtige bank die niet snel ergens misstaat.

kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl